Sakarya İl Koordinatörü Mehmet Ali Okur’un da katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, referandum sürecindeki çalışmaların değerlendirildiğini söyledi. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla sahaya çıkmadan önceki son planlamaları yaptıklarını belirten Başkan Kılıç, “İl koordinatörümüz Mehmet Ali Okur Bey de bizlere eşlik etti. Kendisinden aldığımız bilgiler ışığında bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz. 25 Şubat’ta tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte Ankara Arena’da olacağız. Başbakanımızın bize verdiği büyük sorumluluğu en iyi şekilde tamamlamak için çalışmalarımıza başlıyoruz” dedi.

“Kapı kapı dolaşacağız”
Sistemi halka anlatmak için kapı kapı dolaşacaklarına değinen Başkan Kılıç, “Sistemi halka anlatmak için kapı kapı dolaşacağız. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Hedefimiz Türkiye birinciliği ve bunu başaracağız” ifadelerini kullandı. Kılıç ayrıca, “Koordinatörümüz ayrıca Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş ve Bölge Koordinatörümüz Harun Karaca Bey’in de selamlarını arkadaşlarımıza ileterek, teşkilatımıza ve partililerimize teşekkürlerini iletti” dedi.



Okur teşekkür etti
Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın selamlarını getirerek konuşmasına başlayan Koordinatör Mehmet Ali Okur, “Sakarya’da geçen hafta çok güzel hazırlanılmış adeta bir şölen havasında bir danışma meclisi toplantısı gerçekleştirdik. Salonun dizaynı mükemmeldi. Çok az şehirde bu kadar büyük bir organizasyona şahit oluyoruz. Bunda emeği geçen başta İl Başkanım Fevzi Kılıç olmak üzere yönetici arkadaşlarıma, kadın ve gençlik kollarına, teşkilat mensuplarına ve partililerimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzde çok önemli bir referandum süreci var. Biz tüm teşkilatlarımızla bir ve beraber olarak bu referandumdan da alnımızın akıyla çıkacağız. Bizim Sakarya’ya güvenimiz tam. Geçmiş seçimlerde de Sakaryalı AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenini gösterdi. 16 Nisan’da yapılacak referandumda da Sakaryalıların ‘Evet’ diyeceğine inanıyoruz. Maşallah teşkilatlarımızın dinamizmi bize moral aşılıyor” dedi.
Toplantı çekilen aile fotoğrafıyla sona erdi.