AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetimi, Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Yılmaz ve MEB Din Eğitimi Daire Başkanlığına Atanan Oğuzhan Özkan’ı makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar dileyerek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundular. Şube Müdürü Yılmaz ve Daire Başkanı Özkan, Hendek İlçe yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’ya yeni döneminde başarılar dilediler.

Başkan Sofu daha sonra TBMM'de AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Ayhan Sefer Üstün ile bir araya gelerek eğitim ve sağlık konularında bir takım görüşmelerde bulundu. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Marmara Bölgesi Yerel Yönetimler Koordinatörü İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk’e de kongre sürecinde verdikleri destekler için bir teşekkür ziyareti yapıldı.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ankara'da yapılan ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamasında; “İlçemizde eğitim alanındaki eksiklikler tespit edilip gerekli olan çalışmalar yapılmaktadır. Hayata geçirilecek projelerimizin çalışmaları devam etmekte. Geleceğimize ışık tutacak gençlerimiz için eğitimin her alanına değer veriyoruz. Özellikle yapılacak olan fen lisemizle ilçemizin eğitimine en büyük katkıyı sunacağız. İlçemizdeki Hastanemiz için bazı branşlar konusunda isteklerimizi Milletvekillerimize bildirdik. Bugün Ankara ziyaretimizde de bu konulara ağırlık verdik ve gerekli katkıların sağlanması için görüşmelerde bulunduk. Görüşmelerimizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.