AK Parti Konya Milletvekili ve Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Tahir Akyürek ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etti. Akyürek’e Sakarya’da gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Toçoğlu, Akyürek’le birlikte AK Parti İl Teşkilatı’nda düzenlenen yerel seçimler koordinasyon toplantısına katıldı.

İstişare ve değerlendirme

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Milletvekilimiz ve Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörümüz Tahir Akyürek’i şehrimizde ağırladık. Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarına ilişkin bilgiler verdik. Teşkilatımızda düzenlenen yerel seçimlere ilişkin koordinasyon toplantısına katıldık ve önümüzdeki mahalli seçim sürecine ilişkin istişarelerde bulunduk. Bölge koordinatörümüze şehrimize gösterdikleri yakın ilgi dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hizmet hareketi

Başkan Zeki Toçoğlu, “Milletvekillerimiz, teşkilatımız, yerel yönetimlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. İnşallah seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlanacak, şehrimizde başarılı bir sonuç elde edeceğiz. Hizmet hareketi olan AK Parti’yle Sakarya’yı daha güzel yarınlara hep birlikte hazırlayacağız. Hemşehrilerimizin bizlere yüklediği sorumluluğu yerine getirmeye aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi çalışmalarımızı tevazu içerisinde sürdürecek, milletimizi hizmetlerle buluşturacağız” diye konuştu.

Oy oranımız artacak

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, “Konya Milletvekilimiz, Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörümüz Tahir Akyürek’le a bir araya geldik. İl Başkanlığımızda gerçekleşen toplantıda önümüzdeki seçim süreci ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. İnşallah yerel seçimlerde oy oranımızı yükselteceğiz” dedi.

Seçimlere hazırlık

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de, “Sakarya’da hem hükümetimizin hem de yerel yönetimler tarafından güzel çalışmalar hayata geçiriliyor. AK Parti ailesi olarak yerel seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde hazırlanıyoruz. Tüm Sakaryalı kardeşlerime hürmetlerimi sunuyorum” dedi.