Kocaali'de ki Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da katıldı. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kocaali Belediye Başkanı Acar, Kocaali’nin her zaman AK Parti’nin yanında olduğunu gösterdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu istikrarın devam edeceğini belirtti. Acar, AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a Kocaali’nden çok güçlü bir destek verileceğinin altını çizdi.

“Öncü ülke yolunda istikrar sürsün”

Son 12 yılda Türkiye’nin her bölgesinde çok önemli bir değişimin gerçekleştiğini ifade ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “AK Parti kurulduğu ilk günden bu yana eğitimden sağlığa, dış politikadan sosyal hizmetlere her alanda değişimin ve gelişimin öncüsü olmuş bir harekettir. Girdiği tüm seçimlerde gücünü milletten almış Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığında ülkemizin kalkınma seyri olumlu yönde ilerlemeye devam edecek. Sakarya her zaman Başbakanımızın yanında yer aldı. İnşallah 10 Ağustos’ta da öncü ülke Türkiye yolunda istikrarı devam ettireceğiz. Seçimlerin ilçelerimize, şehirlerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

ak_parti_kocaali2.jpg

“Gündem belirleyen Türkiye”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise, “Siyasi hayatımızda çok çeşitli komplo ve provokasyonlar yaşadık. Geçmişte Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin siyasi krizlerin ne kadar önemli bir sebebi olduğunun çok yakın tanıklarıyız. Hamdolsun tüm bu olumsuz gelişmeler geçmişin karanlık raflarındaki yerini aldı. Ancak geçmişi hiçbir zaman unutmadık, gelecek tasavvurumuzu geçmişte yaşananlara göre şekillendirdik. AK Parti geçmişten geleceğe bir değişimin adıdır. Tepeden inmeciliğe dur diyen, vesayet bekçiliğinin önüne geçen daima AK Parti olmuştur. İnşallah Sayın Başbakanımızın öncülüğünde Tükiye bölgesinde ve küresel ölçekte gündem belirleyen ülke olmaya devam edecek. 16 ilçemizde verdiğimiz güçlü destek ile Sayın Başbakanımızı Çankaya’ya taşıyacağız. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

ak_parti_kocaali4.jpg