AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Ak ve beraberindeki heyet, çat kapı esnaf ziyaretleri kapsamında ‘Simit bizden çay sizden’ sloganı ile Katlı Pazar ve Yeni Cami'nin ardından şimdide Cevat Bey Pasajı'nda esnaflara sürpriz ziyaretler gerçekleştirdi. Esnaflarla bol bol sohbet eden Başkan Ak; "3. Havalimanı, yerli savunma sistemleri, yerli üretimler ile birlikte Türkiye hızla büyüyor. Bu durumundan rahatız olan bazı ülkeler bizi ekonomik olarak zor durama sokmaya çalışmaktadır ama bunu asla başaramayacaklar" dedi.

   

Başkan Ak: “Pes etmek yok”

Başkan Ak, “Artık eski Türkiye yok. Artık Türkiye’nin Orta Doğu'da oyun kurucu olması nedeni ile dünya 5’den büyüktür diyerek Avrupa ülkelerine meydan okuyabilen bir liderimiz olması nedeniyle ülkemiz üzerinde hem iç hem dış mihrapların hain oyunları, yalanları, kumpaslarının ardı arkası kesilmiyor aksine daha da artıyor. Ama asla pes etmek yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında dediği gibi ‘Ya olacağız ya öleceğiz” diye konuştu.

Öte yandan esnaflar bu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Ak’a ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler ve bu tür ziyaretleri her zaman beklediklerini söylediler.