Kaynarca Ak Parti teşkilat toplantı salonunda yapılan toplantıya partililer ve muhtarlar yoğun ilgi gösterdiler. Toplantıya Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz ve Hasan Ali Çelik, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Mehmet Yılmaz, Mustafa Kavasoğlu, İrfan Keskin, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Gençlik Kolları Üyesi Furkan Gökgöz, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Toplantıda konuşma yapan milletvekilleri Kaynarcaya yapılan hizmetlerin teşkilatlarla yapılan istişarelerden sonra zaman içinde programa alınacağını belirttiler. İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise Kaynarca teşkilatının uyumlu çalışmalarından memnun olduklarını ancak yeni dönemde sandık bazlı çalışmalar ve daha planlı çalışmalara geçileceğini belirtti. Toplantıda söz alan İlçe Başkanı İsmail Kaymak teşkilat çalışmalarına planlı bir şekilde devam ettiklerini teşkilat olarak kendilerine şimdiden hedef belirttiklerini bu hedefin Belediye başkanlığı ve İl belediye meclis üyesinin tümü bütün çalışmalarımıza bu yönde ve bu ciddiyetle devam ediyoruz dedi. Söz alan kadın kolları başkanı Hatice mermer ise kendisinin umre ziyaretinde olduğu ama kadın kolları teşkilatımız benim yokluğumu belli etmeden çalışmalarına devam ettiler kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Gençlik Kolları Başkanı Bertu Yıldız yeni dönemde gençlik kollarına 150 yeni üye kazandırdıklarını köy ziyaretlerine devam ettiklerini ancak Kaynarca gençliği Kaynarca’da iş sahası olmadığından başka şehirlere göçmeye devam ediyor. Büyüklerimizden isteğimiz organize sanayi bölgesinin bir an önce bitirilmesi göç veren değil göç alan bir ilçe olmak istiyoruz dedi.

Daha sonra toplantıda söz alan İlçe Tanıtım ve medya Başkanı Merve Karapınar ilçe teşkilatı olarak bütün sosyal alanlarda çalışmalarımız devam ediyor teşkilat olarak vatandaşın cenazesinde düğününde asker uğurlamasında hep yanındayız resmi daire ziyaretlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın problemlerini resmi dairelere iletiyor çözümünde yardımcı oluyoruz. Toplantının dilek ve temenniler bölümünde gelen sorulara İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Milletvekili Hasan Ali Çelik cevapladılar.