AK Parti teşkilat mensuplarının tüm kademelerinin bulunduğu buluşmaya İl Başkanı Yunus Tever’in yanı sıra Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanları, İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Erenler Belediye Başkanı ve çok sayıda parti mensubu katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Yunus Tever, “Birim Başkanları toplantılarımız ile teşkilatımızın birlik ve beraberliğini pekiştiriyor, yaklaşan kongre süreci öncesinde yapılacak çalışmalar hakkında dava arkadaşlarımızla değerlendirme yapma fırsatı buluyoruz” dedi.

Bu dava, davasına samimiyetle sahip çıkanlarla payidar olacaktır”

İl Başkanı Tever, “Bugün burada ‘Birim Başkanları Toplantı’mızda bulunan tüm hazirun, Recep Tayyip Erdoğan’ın dava ve yol arkadaşlarıdır. İlçede, mahallede, sokakta ve sosyal hayatın her alanında bulunan sizler, AK Parti’mizin görünen yüzü ve hemşerilerimize ulaşan en yetkili sesisiniz.  Bu yüzdendir ki her bir farklı alanda görevini ifa eden dava arkadaşıma büyük sorumluluklar ve vazifeler düşüyor. Bu toplantıdaki her bir arkadaşımın en büyük meselesi, sorumluluğunu üstlendiği bu kutlu davaya hizmet etmek; şahsiyetiyle, yaşam tarzıyla, siyasetiyle ve duruşuyla çevresindeki hemşerilerimizin gönlünü kazanmaktır. Bizler, Sakaryalı hemşerilerimiz için her yeni bir gün çalışmaya, üretmeye ve sorunları çözmeye durmadan devam edeceğiz. Partimizin istikrarını bozmayı amaçlayanlara en güzel cevabı; çalışmalarımızla, icraatlarımızla, reformlarımızla ve başarılarımızla vereceğiz. Bizler inanıyoruz ki bu dava, davasına samimiyetle sahip çıkanlarla, etrafında kenetlenenlerle payidar olacaktır. Biz enaniyetten Allah’a sığınan bir medeniyetin mensuplarıyız. Bizler, kutlu davamızı kuran ve liderliğiyle davamızın ve ülkemizin ufkunu açan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la aynı yolu yürüyor ve bu siyasi hareketin bir neferi olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Kongre sürecine de değinen Tever; “AK Parti, değişim ve dönüşüm süreçlerini en iyi şekilde her kademesine uygulayan ve bu yenilenme süreçlerinden başarıyla çıkan bir siyasi partidir. Elbette bu uzun ve kutlu yolculukta davanın yükünü kaldıramayanlar çeşitli sebeplerle yolunu kaybedenler olmuştur. AK Parti bugün de, yarın da inşallah hep dimdik ayakta kalacaktır. Fakat bu çatı altından kişisel ihtiras ve çıkarları uğruna ayrılanların esamesi şimdiye kadar okunmamış, bundan sonra da okunmayacaktır inşallah. Bu büyük ailenin bir neferi olma onuru dahi tek başına çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirastır. Ekim ayında başta ilçelerimizden başlamak üzere yeni kongre süreçlerimiz olacak. Önümüzdeki bir yılı kongre süreçleriyle, teşkilatlarımızın yenilenmesi ve tekrar aynı istikamette gönül birliği yapmak adına birlikte çalışmak için güçlendirmeye devam edeceğiz. İlçelerimiz, sonrasında il kongremiz ve gelecek yıl büyük kongremizi gerçekleştirerek AK Parti ailesini daha da büyütecek, saflarımızı hem genişletecek hem de yenileyerek sıkılaştıracağız. AK davamızı daha da güçlü kılacağız. İnşallah 4 yıl sonraki seçimlerde hemşerilerimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak siyasi tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti Sakarya İl Teşkilatı olarak çıkacağız. Kendimizi sürekli yenileyerek, tazeleyerek maziden atiye kurduğumuz bu köprüyü daha da güçlendireceğiz” dedi.