AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Seçimlere sayılı günler kala, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik kolları olmak üzere tüm teşkilat mensuplarıyla durmadan sahalarda çalışmaya devam ediyor.  Seçime sayılı günler kala Milletvekili Adaylarıyla İlimizin en büyük ilçesi olan Adapazarı’nda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Adapazarı İlçe Teşkilatı son olarak Camili ve Ozanlar Mahallelerinde açtığı seçim irtibat büroları mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Camili’deki Seçim İrtibat Bürosu açılışına İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Recep Hacıeyüpoğlu ve Bilgehan Doğru, Camili Mahalle Muhtarı Yunus Özçelik, partililer ve mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Ak söz aldı

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Yeni Türkiye’nin inşasında 7-0 yapmaya var mısınız?” diyerek başladığı konuşmasında AK Parti döneminde yapılanları ve ülkenin kazanımlarını vatandaşlara aktardığı konuşması mahalle sakinleri tarafından büyük alkış aldı. İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın ardından Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli mahalleyi hitap etti.

 

Doğru “7-0 için çalışıyoruz”

Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, “AK Partimiz, 13 yıllık iktidarı boyunca hayal dahi edilemeyen hizmetleri hayata geçirdi. Her ilimizin gelişmişlik seviyesi, kalkınma seviyesi yükseldi. Teknoloji anlamında üreten bir ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz. İlimizde bu gelişmişlikten payını alıyor, almaya da devam edecek, üreten Türkiye’ye katkı sağlayacaktır. Bunlar sizlerin sayesinde oluyor. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde 7-0 yapacağız, onun için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. 

 

Camili Mahallesinin ardından AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Ozanlar Mahallesinde Seçim İrtibat bürosunu faaliyete geçirdi. Ozanlar Mahallesindeki büro açılışına İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz, Bilgehan Doğru’nun katılımıyla gerçekleşti.