AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı 30. İlçe Danışma Meclisini Çark Mesire’deki Nikâh Sarayında Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Mahalle temsilcilerinin katılımıyla yoğun bir şekilde gerçekleştirdi. Teşkilat mensuplarının davetli olduğu 30. İlçe Danışma Meclisi sonrasında davetliler iftar sofralarında bir araya gelerek oruçlarını açtılar.

Vekillerden yoğun katılım

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın 30. İlçe Danışma Meclisine Partililer yoğun ilgi gösterdi. Milletvekilliği döneminde İnsan Hakları İnceleme Komisyonu başkanlığı görevinde bulunan eski Sakarya Milletvekili Adapazarı İlçesi Kurucu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz,  Sakarya Milletvekilleri Ali İnci, Recep Uncuoğlu, 25. Dönem Milletvekili Adayları Bilgehan Doğru, Recep Hacıeyüpoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle başkanları ve çok sayıda partilinin katılımıyla 30. İlçe Danışma Meclisi gerçekleştirildi.

Başkan Ak “Dün olduğu gibi bugünde, yarında sahalarda olacağız”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak, her kademesiyle özverili çalıştıklarını belirterek İlçe Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve Yönetimine teşekkür ettiğini konuşmasına şöyle devam etti “Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak seçimlerde gece gündüz demeden çalıştık. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız çalışmalarımızda her zaman yanımızda oldular. AK Parti olarak sadece seçim zamanı çalışan bir parti olmadığımızı, her zaman çalışarak ülkemize, ilimize ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için çabaladığımızı söylememize gerek yok.  Bundan sonra da yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugünde, yarında sahalarda olacağız” şeklinde konuştu.

İlçe Danışma Meclisinde Sırasıyla Milletvekilleri Ali İnci, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu,  Ayhan Sefer Üstün, 25.Dönem Milletvekili Adayları Bilgehan Doğru ve Recep Hacıeyüpoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli partililere hitap etti.  

Vekil ve adaylardan Adapazarı’na övgü

30. İlçe Danışma Meclisine katılan Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Adapazarı İlçesinin nüfus yoğunluğu ve merkez ilçe olması dolayısıyla büyük bir öneme sahip olduğunu, seçim sürecinde de İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Yönetiminin parti tabanıyla her zaman uyum içerisinde hareket ederek sorunların çözümü konusunda etkili performans gösterdiklerinin altını çizerek, İlçe Başkanı Mustafa Ak’a, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol’a ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos’a konuşmalarının sonlarında ayrıca belirterek teşekkür ettiler.