AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Kongre sürecinin başlamasıyla birlikte mahalle başkanlarıyla birlikte İlçe Başkanlığında yaptığı toplantıyla mahalle başkanlarını kongre süreciyle ilgili bilgilendirdi. Toplantıya AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Siyasi ve Hukuki işlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Metin Kurutuluş, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İlhan Güve, İlçe yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

“Tarih yazan bir partinin parçasıyız”

İlçe Başkanı Mustafa Ak, kongre sürecinin Adapazarı İlçemize hayırlara vesile olması temennisiyle başladığı konuşmasına 4 Temmuz tarihinden itibaren kongre sürecinin başladığını belirtti. İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Kongre süreci partimizde bildiğiniz üzere 4 Temmuz 2017 itibariyle başladı. Ülkemize, İlimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. AK Parti ailesinin bir ferdi olarak, hangi görevde olursak olalım tarih yazan bir partinin parçası olmak bizler için büyük bir onurdur. 2023’e doğru birlik ve beraberlik içerisinde inşallah huzur içerisinde ilerleyeceğiz” dedi.

Teşkilat Başkanı İlhan Güve, mahalle başkanlarını delegelerin mahallelere dağılımıyla ilgili bilgilendirdi. Mahallelerin seçmen oranlarına göre değişen delege sayılarıyla ilgili belgeler, toplantıya katılan mahalle başkanlarına verildi.

Toplantıda mahallelerden sorumlu koordinatör İlçe Yönetim Kurulu üyeleri hazır olarak bulundu. Mahalle Başkanlarından kongre süreciyle ilgili sorular ilçe Başkanı Mustafa Ak ve Teşkilat Başkanı İlhan Güve tarafından cevaplandırıldı.