AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı üye güncelleme ve ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Adapazarı İlçe Teşkilatının Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olmak üzere tüm kademeleriyle mahallelerde faaliyetlerini sürdürüyor.

Durmak yok”

Mahallelerde üye ziyaretleri ve güncelleme çalışmalarına hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri devam eden AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Mahalle Başkanları ve yönetimleriyle birlikte sokak sokak üyelerin adreslerinde ikamet edip etmediklerini tespit ederek, esnaf ve vatandaşlarla da sorunlar hakkında görüşüyor.

Üye ziyareti ve güncellemelerine Tekeler Mahallesiyle başlayan Adapazarı İlçe Teşkilatı, mahalle başkanı İbrahim Kızılkaya ile birlikte üye güncellemesini gerçekleştirdi. Çalışma Camili Mahallesi’nde devam etti.

Ozanlar Mahallesindeki üye güncellemesine katılan İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve Ozanlar Mahalle Başkanı Hasan Sönmez ile birlikte üye ziyaretlerinde bulunarak yeni üye olanlara ve mevcut üyelere teşekkür belgesi verdi. İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu çalışmalarından dolayı İlçe Teşkilatına ve Kadın Kollarına teşekkür etti.