Birim başkanları toplandı 
AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Mustafa Ak ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve yönetimi ile birlikte Engelsiz Kafe’de bir araya gelerek birim başkanlıklarının çalışmaları ve referandum sürecine ilişkin planlanan çalışmalarını değerlendirdi. 
 
Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları birim başkanları ve başkan yardımcılarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Ak, referandum sürecine değindi. Başkan Ak, “Yeni anayasa süreci mecliste görüşülüyor. Meclisteki çalışmaların ardından referanduma gidilecek Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak referandum sürecinde İlçemizdeki vatandaşlarımızı, yeni anayasa konusunda en iyi Şekilde bilgilendireceğiz Adapazarı’nda yüzde 75’in üzerinde halkımızın referandumda yeni anayasaya destek vereceğini temenni ediyorum.  Bundan sonraki süreçte mahalle danışma toplantılarımız ve sandık kurulu Toplantılarımızı Daha sık yaparak çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.   
 
İlçe Başkanı Mustafa Ak, mahalle başkanları ile haftalık olarak ilçe koordinatörlerinin görüştüğünü ve referandum sürecine Adapazarı İlçe Teşkilatı olarak hazır olduklarını söyledi.