Adapazarı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu da yer aldı.

Şer Odakları Üzerimize Geliyor

Programın açılış konuşmasında söz alan İlçe Başkanı Mustafa Ak, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde aralıksız devam eden terörle mücadele çalışmalarının önemine değinen Ak, “Terörün neye hizmet ettiği çok açık. Şer odakları milletimizin birliği ve beraberliği için ellerinden geleni yapıyorlar. Yüreklerimizi dağlayan gelişmeler karşısında safları sıklaştırmalı, birlik ve bütünlüğümüzü muhafaza etmeliyiz” diye konuştu. 2015 yılı teşkilat çalışmaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Mustafa Ak, geride kalan yılda 3 bin 625 vatandaşın AK Parti üyesi yapıldığını ifade etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, aylık faaliyet sunumlarını teşkilat mensupları ile paylaştı.


Daha İleri Noktalara Ulaşacağız

AK Parti Adapazarı Teşkilatını 1 Kasım sürecindeki çalışmalarından ötürü tebrik eden Başkan Zeki Toçoğlu, “Adapazarı gerek seçmen sayısı gerek teşkilat çalışmaları ile daima en önlerdedir. 1 Kasım’da önemli bir süreci beraberce geride bıraktık. 1 Kasım ülkemizin yeniden toparlanması adına önemli bir zaferdi. Ancak şu unutulmamalı; bir yere ulaşmak zordur. Bunun farkına varıp, başarıyı daha ileri noktalara taşımak daha zordur. Bu yüzden önümüzdeki süreçte daha fazla çalışacağız. Her zaman hazır olmak gibi bir zorunluluğumuz var. İşimizi doğru yaptığımız müddetçe muvaffak olacağımıza hiç şüphe yok” dedi.


Yol Çalışması Başlatılacak

Adapazarı için müjdelerini de paylaşan Toçoğlu, “Yerel yönetimler olarak asfalt ile ilgili planlamamızı şimdiden yapıyoruz. Şehir genelinde ummalı çalışmalarımız sezon başlar başlamaz devam edecek. Adapazarı ilçe merkezindeki ana yolları yenileyeceğiz. Asfalt sorununu çözeceğiz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yol çalışması başlatacağız” ifadelerini kullandı.


Çok İyi Bir Seviyedeyiz

Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise toplantıda yaptığı konuşmada ilçelerin tamamına uzanan yatırımları değerlendirdi. Sakarya’nın 2002 yılından bu yana her başlıkta önemli projeler ile buluştuğuna dikkat çeken Yavuz, “Şuanda çok iyi bir seviyedeyiz. Daha dün Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nu şehrimizde ağırladık. Kendileri şehrimize 26 yeni projenin sözünü verdiler. İnşallah bu projeler bir bir hayata geçirilecek. Biz de Ankara’da yatırımların takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Fesat Çıkarma Niyetindeler

Programın son konuşmasını İl Başkanı Fevzi Kılıç gerçekleştirdi. Kılıç, “AK Parti Adapazarı Teşkilatımız başarıya alışmış bir teşkilattır. AK Parti’nin yapmış olduğu çalışmalara şöyle bir bakın; mahalleleri, ilçeleri, şehirleri kısacası Türkiye’yi imar ettiğini görürsünüz. Hamdolsun hizmet için yarışıyoruz. Bu bir hassasiyet ve inanç meselesi. Bakıyorsunuz bir grup da memleketimizde fesat çıkarmanın mücadelesini veriyor. Türkiye’nin lehine hiçbir çabaları yok. Bu yük bizlerin omuzlarında. Daha fazla çalışacağız” değerlendirmelerinde bulundu. AK Parti 36. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.