Reisoğlu Tesisleri'nde sandık kurulu üyeleri, müşahit, okul, bina ve kat sorumlularının katıldığı toplantının ardından hep birlikte iftar yapıldı. Programın açılış konumasını gerçekleştiren İlçe Başkan Vekili Metin Kurtuluş; “Mübarek Ramazan ayında ilçemizde gece gündüz demeden görev yapan değerli dava kardeşlerimiz ile sandık eğitimi ve iftar programında bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. 24 Haziran seçimleri öncesinde bir soluklanma, enerjimizi yeniden toparlama buluşmasında inşallah moral ve motivasyon olarak en iyi şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz, inşallah 24 Haziranda en yüksek oy ile liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacağız. Sandıklar bizler için çok önemli, vatandaşlarımızın bize emanet ettiği oylara bizde sandıklarda sahip çıkmalıyız. Biz büyük bir aileyiz ve her zaman olduğu gibi halkımızın desteği ile birlikte 24 Haziran seçimlerinde de sandıklardan en iyi sonucu alacağız. Başka partilerin miting için topladığı miktarda vatandaşımızla biz eğitim yapıyor, iftar açıyoruz. Böyle büyük bir ailenin üyesi olduğum için gurur duyuyorum. Durmak yok çalışmaya devam, üretmeye devam, büyümeye devam. Artık vakit Türkiye vakti, artık vakit Sakarya vaktidir" dedi.

"Yaparsa AK Parti yapar"

22. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ise; “Bu akşam burada siz değerli teşkilat mensupları ile bir araya gelmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Adapazarı her zaman liderinin yanında oldu ve olmaya da devam edecek. Sandıklarda inşallah en sağlıklı şekilde görevimizi yapacağız. Mübarek Ramazan ayınızı kutlayarak herkese hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci; “Seçimlere sayılı günler kaldı, vakit Türkiye vakti. Kızgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakma vakti. Çünkü yaparsa yine AK Parti yapar, Recep Tayyip Erdoğan yapar. Bu ülkeye bir çivi daha çakamayacak zihniyette olanlar bugün kalkmış Cumhurbaşkanı olmak istiyorlar. Tek dertleri yürüyen tekere çomak sokmak ama başaramayacaklar. AK Parti’nin kuruluşundan itibaren her zaman davasının arkasında duran bu halk, 24 Haziranda da liderine mazlumun umudu olan Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak” dedi.