AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Mahallelerdeki ‘Mahalle Danışma’ Toplantılarını gerçekleştirerek mahallelerdeki yönetim ve sandık kurulu üyeleriyle bir araya gelerek gündemdeki konular hakkında fikir alışverişinde bulunuyor.

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Şeker Mahallesinde gerçekleştirdiği Mahalle Danışma Toplantısında, İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkan vekili Erol Aydın, İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mahalle yönetimi ve Sandıklarda görev alan partililer bir araya geldi. Şeker Mahalle Temsilcisi Recep Ece, İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı ve İlçe heyetini karşıladı. İlçe Başkanı Mustafa Ak, büyük mahallelerde Mahalle yönetimleri ve Sandık Yönetimleriyle bir araya geldiklerini belirterek şunları söyledi.


İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Adapazarı İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde devam ettiriyoruz. Büyük mahallelerimizden başlayarak Mahalle Danışma toplantılarımızla Mahalle yönetimlerimiz ve Sandık kurullarında görevli olan arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. AK Parti’nin seçim dönemi değil her zaman çalışan bir parti olduğunu herkes biliyor. Biz, İlçe teşkilatımızla birlikte sahalarda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ülkemizin içinden geçtiği süreci vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Dünya’da 1 yılda 2 seçim 12 bombalı saldırı ve 1 darbe teşebbüsü ne muhatap olan başka bir ülke yok. Bütün bunlara rağmen dünyada yapılmakta olan 10 en büyük yatırımın Türkiye'de olması Ak Parti İktidarının bir başarısı olmakla birlikte milletimizin de başarısıdır” dedi.

Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın da çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.