Mahalle başkanları toplantısı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve yönetiminin yanı sıra Mahalle Başkanlarının katılımıyla Ofis Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.
Ülkemizin geçtiği zor döneme değinen Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Mahalle Başkanlarının uyanık ve dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaparak mahallelerde gerçekleşen en ufak olumsuzlukların teşkilata bildirmesini istedi.



Başkan Ak, “Sizler bizlerin mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Birlikte koordineli çalıştığımız sürece şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yeni Türkiye’nin oluşumuna hep birlikte katkı ve destek sağlamış olacağız. Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini hep birlikte oluşturacağız. Millet olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yıkmak için çeşitli taşeron örgütler aracılığı ile ülkemize, devletimize, bayrağımıza saldırıyorlar. Ancak biz Millet olarak, 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi dimdik ayakta duruyoruz. Ülkemizi, devletimizi, bayrağımızı, bu teröristlere yedirmeyiz” şeklinde konuştu.

Mahalle Başkanlarına teşekkür
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ayrıca, yaptıkları çalışmalarda sağladıkları katkılardan dolayı Mahalle Başkanlarına teşekkür etti. Ak, “Bundan sonraki süreçte mahalle yönetimleriyle birlikte Mahalle Danışma toplantılarına ve Sandık Yönetim toplantılarına devam edeceğiz. Düzenli olarak mahalle toplantılarını ve mahalle danışma toplantılarını gerçekleştireceğiz. Teşkilatımızın kılcal damarları olan mahalle yönetimleri aktif olarak bu süreçlerde rol almaya devam etmelidir” dedi.