AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Kurucu İlçe Yöneticileri ve önceki dönem görev alan İlçe Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek 16 Nisan’daki halk oylamasıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 
Seçim Koordinasyon toplantısında önceki dönem İlçe Yöneticileri söz alarak halk oylamasıyla ilgili fikirlerini beyan ederek çalışmalara katkı sundu. 

Toplantıda söz alan Kurucu İlçe Yöneticileri, önümüzdeki halk oylamasının ülkemiz için önemli bir süreç olduğunu, bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdiler.



İlçe Başkanı Mustafa Ak, toplantıya katılanlara teşekkür ederek, “AK Parti’nin bugünlere gelmesinde sizlerin büyük emeği var. Partimizin çeşitli kademelerinde görev almış değerli yöneticilerimiz, sürecin ülkemiz için ne kadar elzem olduğunun farkındasınız. İstikrarın devamı için ve hükümetin bürokrasiye takılmadan daha hızlı kararlar alması için Evet diyoruz. Eski vesayet dönemlerine dönmemek için Evet diyoruz. Hükümetimiz iktidar olduğu süre içerisinde birçok konuda demokratik adımlar atarak ülkemizin gelişmesinin önündeki engelleri bir bir kaldırdı. Tüm bu atılan adımları pekiştirmek için önümüzde bir halk oylaması süreci var. Yapılan çalışmaları görerek vatandaşlarımızın tıpkı diğer seçim ve referandumlarda olduğu gibi vicdanını dinleyerek Evet diyeceğinden eminim. Bizler AK Parti’nin bir ferdi olarak, her zaman olduğu gibi yine sahalarda meydanlarda halkımız ile iç içe olacağız. Yapılanları ve Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlatacağız” dedi.