Ziyareti teşkilat çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiklerini söyleyen AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, hükümetin sağlık sektöründe büyük hizmetler gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Vatandaşların uzun kuyruklardan kurtulduğunu belirten Ak, “Evde tedavi hizmetlerine varıncaya kadar birçok alanda yenilikleri hükümetimiz hayata geçirdi. Hayalini bile kuramadığımız ambulans uçaklarımız artık ihtiyaç anında vatandaşlarımızın hizmetinde, hastanelerimiz beş yıldızlı otel konforunda, temiz ve hijyenik ortamlarda muayeneler ve ameliyatlarımız gerçekleştiriliyor. Sağlık sektöründe AK Parti hükümeti döneminde yeni hastaneler açarak halkımızın hizmetine sunduk” dedi. 

Başkan Ak, Alandüzü mevkiinde yeni yapılacak 1000 yataklı hastane ile ilgili olarak en kısa zamanda hükümetin prosedürleri aşarak inşaata başlayacağını söyledi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ise, AK Parti Adapazarı ilçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  “Sağlık çalışanları olarak bizler de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” diyen Öğütlü, “Hastalarımıza ve yakınlarına evlerindeki konfor ve rahatlığı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Hükümetimizde yeni yatırımlar yaparak bizlere destek veriyor. Sağlık sektörümüz bir çok yabancı ülkeden daha iyi durumda yurt dışından ülkemize tedavi amaçlı gelen hastaların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bu da bizim ülke olarak sağlık sektöründe ulaştığımız noktayı göstermektedir” diye konuştu.