AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı 59’uncu Danışma Meclisini düzenlediği iftar programında gerçekleştirdi. Danışma Meclisine İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Gençlik Kolları Başkanı Fahrettin Alemdar ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve teşkilat mensupları katıldı.

“Hep birlikte başaracağız”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Adapazarı Teşkilatı’nın her zaman dinamik bir teşkilat olduğunu vurguladı. Kurtuluş, “Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Her zaman aktif çalışmayla sahadalar. Milletimiz için, devletimiz için, davamız için her zaman seçim varmış gibi çalışmaya devam edecek, teşkilatımıza ve belediye başkanımıza destek verecek, hedeflerimize yürüyecek ve hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

“Farkı ortaya koymaya devam edeceğiz”

AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu da, zor dönemler yaşandığını ancak seçimlerin başarılı bir süreçle tamamlandığını dile getirdi. Uncuoğlu, “Hamdolsun Adapazarı’nda başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyarak seçimleri tamamladık. Bu süreçte hem teşkilatımız hem de belediye başkanımız çok iyi çalışma yaptılar ve bu birliktelik çok güzel bir şekilde devam ediyor, tebrik ediyorum. Eşi benzeri görülmemiş algı operasyonlarıyla, türlü yalanlarla seçimleri gölgelemek isteyenler, yeni oluşumlara göz kırpanlar, AK Parti’mizin dinamizmini, hizmet anlayışını değersizleştirmek için çaba gösterenler başaramadılar, başaramayacaklar. Aziz milletimiz istikbaline de istiklaline de sahip çıktı, çıkmaya devam edecek ve inanıyoruz ki AK Parti farkını ortaya koyacak,inşallah Adapazarı’mızda ve ülkemizde daha güzel günler göreceğiz” diye konuştu.

Ardından İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu birer konuşma yaptı.