AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nın Danışma Meclisine, Milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, 25. Dönem Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, 22-23. Dönem Milletvekili Recep Yıldırım, İl Başkan Yardımcıları Erkut Aşoğlu, Fevzi Gürsoy, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve Koordinatörleri, İlçe Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Ak çalışmalar hakkında bilgi verdi
Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın 41. İlçe Danışma Meclisinde katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada aylık faaliyetlerin yanı sıra devam eden üye güncelleme çalışmaları ve Ramazan ayı münasebetiyle yapılan teşkilat faaliyetlerini aktardı. İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Üye güncelleme çalışmalarımızla partimize ilçemiz sınırlarında üye olan vatandaşlarımızı ziyaret ederek bilgilerini güncelliyoruz. Şuan için 25.800’ü aşkın üyemizi evlerinde ziyaret ederek bizlerde mevcut olan üyelik bilgilerinde değişiklik olup olmadığını kontrol ettik. Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz. Teşkilat olarak tüm kademelerimizde ‘Sofranız soframızdır’ diyerek başladığımız çalışmayla Yönetim Kurulu üyelerimiz her akşam farklı mahallelerdeki farklı ailelerin iftar sofralarına misafir oluyorlar, oruçlarımızı vatandaşlarımızla birlikte açıyoruz. Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Yönetim Kurulundan arkadaşlarla birlikte bu çalışmayı sürdürüyoruz. İftarlardan sonra Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarımızla yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

 
41. İlçe Danışma Meclisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos’un ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol’un sunumlarıyla devam etti. Milletvekili Mustafa İsen meclis çalışmaları hakkında bilgi vererek Başkanlık sistemiyle ilgili olarak partililere hitap etti. Ali İhsan Yavuz gündemle ilgili olarak terör olayları ve Anayasa çalışmaları hakkında konuşarak bilgi verdi.
 
Adapazarı Belediye Başkan vekili Erol Aydın, mahallelerde yaz mevsimiyle birlikte başlayan asfaltlama ve tretuvar çalışmalarıyla ilgili olarak partilileri ve yöneticileri yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirdi.

 
Toplantı sonrasında iftar
41 İlçe Danışması sonrasında toplantıya katılan partililer ve davetliler programında devamı olan iftara katılarak birlikte oruç açtılar. İlçe Başkanı Mustafa Ak, iftar programına katılan vatandaşlara tek tek ilgilendi. Mahalle Başkanları, İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, İl Başkan Yardımcıları ve Milletvekilleri yapılan iftar sonrasında çay sohbeti yaparak vatandaşlarla hasbıhal etti.