Elegant Cafe’de düzenlenen yemeğe Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ile AK Partili kadın delegeler katıldı.

“Tarihte örnekleri çok”

Kadın delegelere yönelik düzenlenen gecede ilk konuşmayı yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, kongrenin hayırlı olmasını diledi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak ise, katılımın yüksek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “AK Parti ailesi olmanın bir ferdi olmanın onurunu bir kez daha yaşıyoruz. Kadınlarımızın siyasette çok önemli yeri var. Tarihte de bunun örneklerini görüyoruz. Hem sosyal hem ekonomik anlamda ülkelerine her zaman katkı sağlamışlardır. Her başarılı erkeğin arakasında kadın olduğu gibi her başarılı teşkilatın arkasında da kadın kollarımız vardır” diye konuştu.

ak_parti_kadin_kollari2.jpg

“Partinize sahip çıktınız”

Başkan Ak’tan sonra konuşan Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Aydın ise, “Öncelikle AK Parti’nin yola çıktığı ilk günden itibaren partimizi yalnız bırakmayan kadın kollarımızın tüm üyelerini başarılarından dolayı tebrik ederek söze başlamak istiyorum. Ülkemizin bu günlere gelmesinde büyük emekleriniz var. Siz toplum yararına çalışıyorsunuz. Yeri geliyor eşinizden çocuklarınızdan ailenizden fedakarlık yapıyorsunuz. Bizim ulaşamadığımız yerlere siz daha kolay ulaşıyor, onların sorunlarına ortak oluyorsunuz. Biz yaptığınız her çalışmada,  Adapazarı Belediyesi olarak elimizden gelen her türlü katkıyı sağlamaya hazırız. Partimize gecesini gündüzüne katarak çalışan emek veren kadınlarımızı kutluyor önümüzdeki Pazar günü Kapalı Spor Salonunda yapılacak İl Kadın Kolları Kongresinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ak_parti_kadin_kollari3.jpg

“Daha başarılıyız”

Son konuşmayı yapan İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise kadınların teşkilatın temel taşları olduğunu belirterek, “Kadınlarımız gerekirse ocağın altını kapatıyor, işim var diyerek partiye koşturuyor. Başkanlarımız kızmasın ama kadınlarımız daha başarılı. Sizler oy verirken büyük hedeflere geleceğe oy vereceksiniz” dedi.

ak_parti_kadin_kollari4.jpg