AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve ilçe kadın kolları başkanları Hendek’te toplandı.

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve ilçe kadın kolları başkanları aylık ilçe toplantılarını Hendek’te gerçekleştirdi. Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Başkan İnci’nin misafiri Hendek’in Hemşehrisi, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da katıldı.

Güzel duygularla

Bayraktepe Tesisleri’nde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülşen Dursun, misafirlerini Hendek’te ağırlamaktan mutlu olduğunu belirtti. Dursun, “İnşallah toplantımız verimli olacaktır. Bu ayki toplantımızı Hendek’imizin en güzel yerlerinden biri olan Bayraktepe Tesisleri’nde yapıyoruz. Toplantı sonunda Hendek’ten güzel duygularla ayrılmanız dileğiyle” diyerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Teşkilatlarımıza sahip çıkalım

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu da bir konuşma yaparak, “Partimiz yeni kuruluyormuş gibi, yeni bir heyecan ve yeni bir başlangıçla partimizi daha da güçlü tutmak için elimizden geldiğince çalışmalıyız. Teşkilatlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Evimizden ailemizden, işimizden fedakarlıkla bu günlere geldik. Çocuklarımızın geleceği için halkımızla ve sizlerle birlikte gayret gösteriyoruz” dedi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu da ilçe kadın kolları başkanlarını selamladı.

İlk günkü heyecan ve gayretle çalışmaya devam

AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek Teşkilatının her zamanki gibi farkını bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, “Bizler büyük bir aileyiz. Bu büyük aile Türkiye’de çok büyük gelişimlere imza attı. Hendek Teşkilatı da burada birliktelikle güzel hizmetlere imza attı. Çok kuvvetli bir teşkilat gücü var. Belediye Başkanımız Ali İnci ve ekibini güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İlk günkü heyecan ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hendek, alan el değil veren el olmuştur

Toplantıya katılan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de misafirleri selamlayarak, “Biz sizlerle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Her yere yardım eli uzatan bir Hendek var. Sadece ülke sınırları değil Hendek her yerde. Sakarya’nın ilçeleri, Türkiye’nin illeri ve yurtdışına kadar açılan Hendek,  ihtiyaç olan her yere yardıma koşan ilçe konumundadır. Alan el değil veren el olmuştur. Başarılarımız da ortadadır. Bu başarılarda güçlü teşkilat güçlü büyüklerimiz bizi desteklemişlerdir. Hepinize teşekkür ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Biz yapraksız ağacı sevmiyoruz

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin misafiri olarak Hendek’te bulunan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu da, bayanları selamlayarak bir konuşma yaptı. Konukoğlu, “Hendek’in Hemşehrisi olarak, sık sık Hendek’e gelip Başkan Ali İnci’yi ziyaret ediyorum. Burada yatırım yaptık devrettik fakat buradan da kopamadık. Gönlümüz yine Hendek’tedir. Bizim ana hedefimiz kendimize yararımız olduğu gibi etrafımıza da yararımız olmasıdır. Biz yapraksız ağacı sevmiyoruz. Diyoruz ki ağacın yaprağı olsun ama kışın da dökmesin. Hem çiçek açsın, hem meyve versin hem de etrafına faydalı olsun. SANKO Holding bu düşünce ile çalışmaya devam ediyor. Ülkemiz için yararlı olacak her türlü şeyin yanındayız” diye konuştu.

Toplantı sonrası bayanlar Bayraktepe’yi gezerek ev ziyareti yaptılar.