Seçimlerin tekrarlanması kararının öncesinin ve seçim sürecinin değerlendirildiği, seçim sonrasında da yapılması gerekenlerin istişare edildiği toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, seçim sürecinde gayretlerinden dolayı ilçe gençlik kollarına teşekkür etti. Teşkilat Performans Sistemi’nden (TPS), üye çalışmalarına ve mahallelere kadar yeni hedefler ve görevlendirmelerde bulunan Demir, yeni hedeflerin ivedilikle gerçekleştirilmesini istedi. Demir, “Bulunduğumuz konumları, pozisyonları en iyi şekilde temsil etmemiz gerekiyor. Hiçbirimizin bir diğerine üstünlüğü yok, yeter ki gayretli olalım, vazifelerimizi yerine getirelim” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Demir’den sonra kürsüye çıkan 16 ilçe başkanı da bugüne kadar verilen hedeflere dair gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Demir her bir ilçe başkanı ile ayrı ayrı verilen hedeflerin sonuçlarının değerlendirmesini yaparken, “Seçim dönemi bitti diye durmayacağız, belirlenen yeni hedefler doğrultusunda sıkı bir çalışma disiplini benimseyeceğiz” diye konuştu.

Hiçbir mahallenin temsilcisiz kalmaması gerektiğinin altını çizen Demir, “Sakarya halkı 1 Kasım’da bizleri mahcup etmemiş, oylarını bizden yana kullanmış olabilir, ancak şimdi bizlerin bu güvene karşılık vermemiz gerekiyor. İşimiz bitmiş değil, çok çalışıp bu övgüye layık bir gençlik olacağız, girmedik mahalle, kahvehane, dokunmadık yürek bırakmayacağız” dedi.

Sakarya İl Gençlik Kolları tarafından Değerlendirme ve İstişare toplantısının Geyve’de düzenlenmesinden ve ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Geyve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç ise, “Seçimler bitti diye bizler durmayacağız, çalışmayı bırakmayacağız, aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daima yeni hedeflere yoğunlaşacağız” dedi.