Hayırlı olsun

Büyük bir coşkuyla geçen İlçe Gençlik Kolları kongrelerinin tamamlanmasının ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanları, İl Başkanı Fevzi Kılıç'ı makamında ziyaret ederek, yeni dönemde de sürdüreceği İl Başkanlığı görevi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

"Gençlik gurur veriyor"

Kendisini ziyaret eden gençlerle sohbet eden AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Gençlik Teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Azimli, çalışkan, heyecan dolu, coşkulu bir gençlik görüyorum. Bu tablo da hem ilçelerimiz adına hem Sakarya’mız adına bizlere gurur veriyor. Tabii bir yandan da gençliğin süreklilik içindeki bu heyecanı ve coşkusu bizlere de her zaman dinamizm katıyor. Sadece kongrelerimizde değil gerçekleştirdiğimiz her faaliyette coşku dolu bir gençlik var. Gençlik bulunduğu her programı, enerjisi ve dinamizmi ile daha samimi bir hale getiriyor. Bizler de Gençlik Teşkilatlarımızla bir araya geldiğimiz her an büyük keyif alıyoruz. Önümüzde ülkemizin ve milletimizin istikbalini direkt olarak ilgilendiren çok kritik seçimler var. Bu seçimlerde ilk kez oy kullanacak gençler başta olmak üzere, tüm gençlerimize ulaşmamız, derdimizi, davamızı çok iyi anlatmamız gerekiyor. İlçe Gençlik Kollarımız kongrelerini tamamladı. Artık her bir ilçemizde adım adım her bir mahalleyi, her bir sokağı gezeceğiz, sıkılmadık el, girilmedik gönül, dokunulmadık genç bırakmayacağız. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın devamlı dile getirdiği gibi ‘hesabi değil hasbi olacağız’ ve milletimizin AK Parti’ye duyduğu muhabbeti çalışmalarımızla artırarak daim kılacağız. Hasbi olduğumuz takdirde bu işin tadı ancak o zaman çıkar. Coşku dolu bir şekilde kongrelerini bayram havasında gerçekleştiren, salonlara sığmayan Gençlik Teşkilatlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

İlçelerle kongre salonunda

Ziyaret sonrasında İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte AK Parti Sakarya İl Başkanlığı kongresinin yapılması planlanan Serdivan'daki spor salonunda incelemelerde bulundu. Kılıç, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı huzur bulduğu şehirde Sakarya’mızda aşkla, heyecanla, büyük bir coşkuyla ağırlamak için hazırlıklarımızı, çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir ziyareti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu da makamında ziyaret eden AK Gençlik, yerel ve genel seçimlerle ilgili sohbet ederken Başkan Toçoğlu her bir misafiriyle tek tek fotoğraf çekildi.

Kendisini ziyaret eden gençlerle sohbet eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2019 seçimleri hizmetlerimizin devamı, ülkemizin istikrarı için çok büyük önem taşıyor. İnşallah birlik ve beraberlik duygusu içerisinde başarıyı yakalayacağız. Bir kere net olacağız, her yerde her ortamda doğruyu ne pahasına olursa olsun dile getireceğiz. Şartlara göre şekil almayacağız. AK Parti iktidardaysa hizmetler olacak ve bu işler sürdürülebilir bir şekilde devam edecektir. Her zaman ifade ediyorum; hizmetler konusunda hamdolsun sorun yaşamıyoruz. Şehrimizde büyükşehir olarak memnuniyet üst seviyede. Çünkü bizim derdimiz milletimize hizmet. Biz sıkı bir şekilde işimize bakacağız, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu sürecin başarılı sonuçlanması tamamen yapacağımız çalışmalara ve gayretlere bağlı. Kongrelerini tamamlayan Gençlik Kollarımızı tebrik ediyor, İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine de çalışmalarında tekrar başarılar diliyorum” dedi.

İlçe Başkanları Toplantısı

Sakarya Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından her ay gerçekleştirilen olağan İlçe Başkanları toplantısında Şubat ayının en önemli gündem maddesi İl Başkanlığı kongresi hazırlıkları olurken tüm Gençlik Teşkilatlarında Recep Tayyip Erdoğan'ı en iyi şekilde, coşkuyla ağırlamanın çabası ve heyecanı vardı. "Mahalle Teşkilatlanması" ve "Yeni Üye Çalışmaları" ile ilgili de hedefler koyan AK Gençlik çalışmalarını doludizgin sürdürme sözü verdi.

“En büyük şeref”

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, "Teşkilat açısından çok bereketli bir günü tamamladık. İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımızla İl Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza ziyaretlerde bulunarak istişareler gerçekleştirdik. İl Başkanlığımızın kongresinin gerçekleştirileceği salonda planlamalar yaptık. İlçe Başkanları toplantımızı ve akşamında İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hareket berekettir. En büyük şeref aksiyon/yenilik öncüsü olan bir partinin Gençlik Kollarında görev yapmak, tüm teşkilatımızla bu bilinçle çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz" dedi.