AK Parti Sakarya Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Yusuf Tercan, İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Tarık Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Pamukova'da İlçe Gençlik Kolları'nın Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Ardından genç esnafları ve genç seçmenlere "çat kapı" ziyaretlerde bulundu.



“Çat kapı ziyaretlerle katıl bize diyoruz”
Program sonunda AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Yusuf Tercan, “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan partimize üyelik töreninde yaptığı konuşmada, ‘çat kapı ziyaretler’ yapmamızı istemiş, gençlere ve kadınlara çok önemli bir sorumluluk düştüğünü vurgulayarak yıllar önce Kars’ta bir aileye yaptığı ziyareti anlatmıştı. AK Gençlik olarak bizler de üzerimizde ki sorumluluğun bilinciyle İl Başkanımız Yusuf Demir’in de talimatıyla ilçe ilçe, mahalle mahalle, cadde cadde dolaşarak "çat kapı" ziyaretlerimiz ile gençlerle bir araya gelmeye, hal hatır sorup sohbet etmeye, aramıza katılmaya davet etmeye devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz "plansız" ziyaretlerle genç arkadaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm yollarını konuşuyor, sohbet ederek "Katıl bize" diyor, bizi tanıtan broşürlerimizi kendilerine sunuyoruz. Sakarya Teşkilatları olarak bıkmadan yorulmadan gece gündüz demeden 16 ilçemizde gençlerle nasıl daha çok buluşabilirizin mücadelesini vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.



Pamukova İlçe Gençlik Kolları ev sahipliğinde düzenlenen "çat kapı" ziyaretlerin sonunda İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Ihlamur, “Cumhurbaşkanımızın "çat kapı ziyaretler" yapılmasına dair çağrısından sonra bizlere bu görevi veren ve bizlerle birlikte sahada bu samimi ve oldukça verimli faaliyeti gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizler de bu günden itibaren "çat kapı" ziyaretleri geleneksel hale getireceğiz” dedi.