Geçtiğimiz hafta Hendek, Ferizli ve Söğütlü ziyaretlerinde bulunan Gençlik Kolları bu haftasonu güne Pamukova’da başladı. Cumartesi Pamukova’da, Pazar ise Sapanca’da ilçe teşkilatı ile birlikte ilçenin gençleriyle sabah namazında buluşan AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve yönetim kurulu namaz sonrasında istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Sıkı bir çalışma disiplini benimseyeceğiz

Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir; Üye çalışmalarına ve mahallelere kadar konulan yeni hedefleri ve görevlendirmelerin detaylarını anlattı. Yeni hedeflerin ivedilikle gerçekleştirilmesi gerektiğini söyleyen Demir, “Bulunduğumuz konumları, pozisyonları en iyi şekilde temsil etmemiz gerekiyor. Hiçbirimizin bir diğerine üstünlüğü yok. Yeter ki gayretli olalım. Vazifelerimizi yerine getirelim. Belirlenen yeni hedefler doğrultusunda sıkı bir çalışma disiplini benimseyeceğiz” dedi.

İlçe Gençlik Kolları ile sabah namazı ve gerçekleştirilen toplantıların ardından heyet ilçelerde esnaf ziyaretleri yaparak programı tamamladı.