AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, il yönetim kurulu üyeleri ve Karasu Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çındır ile birlikte Karasu’da genç esnaf ve genç seçmenlere "çat kapı" ziyaretlerde bulundu.

"Çat kapı ziyaretler yapmamız lazım"
Program sonunda AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkan Yusuf Demir, “Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan partimize üyelik töreninde yaptığı konuşmada, ‘çat kapı ziyaretler’ yapmamızı istemiş, gençlere ve kadınlara çok önemli bir sorumluluk düştüğünü vurgulayarak yıllar önce Kars’ta bir aileye yaptığı ziyareti anlatmıştı. AK Gençlik olarak bizler de üzerimizdeki sorumluluğun bilinciyle ilçe ilçe, mahalle mahalle, cadde cadde dolaşarak "çat kapı" ziyaretlerimiz ile gençlerle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Sakarya Teşkilatları olarak bıkmadan yorulmadan gece gündüz demeden gençlerle nasıl daha çok buluşabilirizin mücadelesini vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Karasu Gençlik Kolları ev sahipliğinde düzenlenen programın sonunda İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çındır, “Ülkemizin gelişmesine set koymaya çalışanlara, milletimiz tokadını vurdu ve 16 Nisan’da son sözünü söyledi” dedi.

Çındır, “Cumhurbaşkanımızın "çat kapı ziyaretler" yapılmasına dair çağrısından sonra bizlere bu görevi veren ve bizlerle birlikte sahada bu samimi ve oldukça verimli faaliyeti gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bizler de bu günden itibaren "çat kapı" ziyaretleri geleneksel hale getireceğiz” dedi.