Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Geyve’de düzenlenen Gençlik Buluşması’na katıldı. Geyve Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Milletvekilli Şaban Dişli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Gevye Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“AK Parti’nin iktidar olma gibi bir derdi yok”

Programın açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Demir, “Biz gençler AK Parti davasının neferi olmak için varız. Millet için, ümmet için varız. Daha güzel yarınlar için, Yeni Türkiye için bu yolda bizim de bir hikâyemiz olsun istiyoruz” diye konuştu. Demir’in ardından kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Muhittin Irmak, “7 Haziran’da Geyve’de yeni bir tarih yazmak istiyoruz. İnşallah Sakarya’dan 7 milletvekilli adayımızı Ankara’ya yollayacağız” dedi.

Büyükşehir’e teşekkür

Programın devamında söz alan Gevye Belediye Başkanı Murat Kaya, “İlçemizde Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile önemli bir altyapı ve üstyapı çalışmaları yapılıyor. Kanalizasyon ve içmesuyu altyapımızı tamamladık. Altyapının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmaları devam ediyor. İlçe belediyeleri olarak bu hizmetleri yapamazdık. Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eli ile tüm ilçelerimizde çalışmalar sürüyor. İlçemize yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

“İstikrarımızı sürdüreceğiz”

AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, “AK Parti davasında gelecek nesillere anlatılacak çok hikâyemiz var. İlçelerimizdeki alt ve üstyapı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Gevye ilçemize bir de hastane kazandıracağız. Hastanemizin ihalesini tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde de çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah yakaladığımız bu istikrar ortamının devam etmesini sağlayacağız” dedi.

 

“70 Milyonluk yatırım”

Dişli’nin ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel seçimlerde hemşerilerimize söz vermiştik. Sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Gevye ilçemizin altyapısına modern çözüm getirdik. İlçemiz için projelendirdiğimiz 125 kilometrelik kanalizasyon hattını büyük ölçüde tamamladık. Artıma Tesisi inşasını başlattık. Geyve’de yaklaşık 70 milyonluk yatırım yapıyoruz. Altyapısı tamamlanan mahallelerimizde asfalt çalışmalarını da başlattık” ifadelerini kullandı.

“80 yıllık içme suyu sorunu çözdük”

Toçoğlu, “Muhalefet partileri yerel yönetim seçimlerinde Büyükşehir Yasası ile vaatlerde bulunup oy istiyordu. Şimdi de Genel Seçim çalışmalarında Büyükşehir Yasası’nı kaldıracaklarını söylüyorlar. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin tamamında yaklaşık 150 milyonluk altyapı yatırımı yapıyoruz. 25 milyonluk asfalt çalışmasının ihalesini gerçekleştirdik. Altyapı çalışmalarımızın yanı sıra Geyve’ye inşa edeceğimiz Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nin de ihalesini yaptık. Çalışmalarımız başlayacak” diye konuştu.

 

“Gençlerimizin geleceğini planlıyoruz”

Programın son konuşmasını yapan Bakan İslam ise, “13 yıl öncesinde ülkemizde gençlerimiz söz sahibi değildi. Başörtülü oldukları için genç kızlarımız okul kapılarından geri çevrildi. Biz, gençlerimizin geleceğine yatırımlar yaptık. Onlar konuştu AK Parti yaptı. Bu değişim katlanarak sürsün istiyoruz. AK Parti iktidarı olarak ülkemizin geleceğini planlıyoruz. AK Parti Türkiye’nin 2071’ini inşa ediyor” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkan Orhan Ölmez, en güzel şarkılarını Geyveli sevenleri için söyledi.