Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen çalıştaya katıldı. Hendek Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen programda Başkan Adayı Ekrem Yüce'nin eşi Filiz Yüce, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Hendek Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ali Kemal Sofu, ilçe teşkilatı ve çok sayıda davetli yer aldı.

Kadın meclisi

Hendek Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ali Kemal Sofu, "Bu gibi çalışmaların artmasını temenni ediyorum. Kadın meclisi oluşturmamız; kadınlarımızın istek ve şikayetlerinin karşılanmasında ve temsilinde güzel bir adım olacaktır. Ancak ilk olarak Cumhur İttifakı'nı 31 Mart'ta hep birlikte başarıya taşımalıyız" derken; AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal da, "AK Parti teşkilatı kadınlara en çok değer veren, siyasette en fazla yer veren partidir" şeklinde konuştu.

Talep ve istek raporu

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu da yaptığı konuşmada, "Kadınlarımızın talep ve önerilerini dinlemek, kayıt altına almak için böyle bir program düzenledik. Ülkemizde, şehrimizde farklı istek ve şikayetler var. Biz kadınların bu durumun üstesinden gelebileceğine inanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve İlçe Belediye Başkan Adayımıza hazırlanan talepleri rapor olarak ulaştıracağız" dedi.

Toplumun ve ailenin temeli

Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce ise, kadının toplumun ve ailenin temeli olduğunu belirterek, "Kadınlarımız bu davanın atardamarı, taşıyıcılarıdır. Kadın kollarımızın her zaman sahada nasıl bir mücadele ortaya koyduğunu yakınen bilen bir kardeşinizim. Büyük fedakarlık ve emekle gayret gösteren kadın kollarımızın tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın" dedi.