Toplantıda konuşan Milletvekili Recep Uncuoğlu,  2019 seçimlerinin önemine değindi. Uncuoğlu, “2023 hedeflerimize ulaşmamız için önümüzde 2019 seçimleri var. Ülkemizin güçlü olmasını istemeyenler içeride ve dışarıda bizi hedeflerimizden saptırmak isteyenler, ülkemiz için değişik tuzaklar ve kumpaslar kurmaya devam edecekler. 15 Temmuz darbe girişiminde kurulan tuzaklara, yapılan kumpaslara boyun eğmedik bundan sonra da eğmeyeceğiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" dedi.

“Seçim varmış gibi”

Uncuoğlu, “AK Parti olarak her zaman teşkilatlarımız seçim varmış, seçim öncesiymiş gibi çalışmalarını sürdürüyor. Şükürler olsun ki bizim alnımız ak. Şimdiye kadar, üyelerimizden ve halkımızdan aldığımızı destekle onların istediği doğrultuda çalışmalar yapmayı başardık. Mazlumların ve mağdurların yanında olduk, haksızlıklara boyun eğmedik. Kurulan tuzakları milletimizle kol kola girerek Allah’ın izni ile bozduk. Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırmak için durmadan, yorulmadan çalıştık. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşmak için milletimizle birlikte kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. İlk gün ki aşkla çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yerli ve milli

“Yerli ve milli sistemlerimizle artık daha güçlü bir Türkiye var” diyen Recep Uncuoğlu, “Yıllarca dışarıya bağımlı olan o eski Türkiye yok.  Artık yerli uçağını, tankını, silahını üretebilen ve dışarıya satabilen güçlü bir Türkiye var. Tüm dünyaya, ‘Dünya 5’ten büyüktür, biz de dünya üzerinde alınacak kararlara müdahale ederiz. Bizim de fikirlerimiz ve isteklerimizi dikkate almak zorundasınız’ diyen bir Türkiye var. Bu özgüven büyük ve güçlü bir devlet olmamızdan kaynaklanıyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da, 2018 yılının tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini dilerken, 2019 seçimlerinin önemine dikkat çekti.

Başkan Mustafa Ak, “AK Parti hükümetleri olarak hayalini bile kuramadığımız projeleri gerçekleştirdik. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkardık. 2023 hedeflerimize ulaşmak, önümüzdeki engelleri kaldırmak için 2019 seçimlerinde başarılı olmalıyız. Teşkilat olarak ülkemizin geleceği için büyük öneme sahip olan 2019 seçimleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Adapazarı ilçe teşkilatı olarak üyeler ve halkla her zaman iç içe olduklarını kaydeden Başkan Ak, “2019 seçimlerinde de millet olarak bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, güçlü olacağız. 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülkemizin geleceğini hep birlikte garanti altına alacağız” şeklinde konuştu.