AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Orhangazi Kültür Merkezinde 49. İlçe Danışma toplantısını Milletvekilleri Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcısı Fevzi Gürsoy, Adapazarı Belediye Başkan Vekili Erol Aydın, İl yöneticileri, Adapazarı Belediye Meclis üyeleri, İlçe yöneticileri ve vatandaşların katılımıyla yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Başkan Ak herkese teşekkür etti
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın açılış konuşmalarıyla başlayan ilçe danışma meclisinde faaliyetlerin sunu ve 16 Nisan’daki halkoylamasının değerlendirilmesiyle devam etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak çalışmalarından dolayı ilçe Yönetimine, Gençlik kollarına ve Kadın kollarına teşekkür etti. Mahalle yönetimlerinin de çalışmalarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanlığı Sistemine Adapazarı’mız sizlerin sayesinde Türkiye ortalamasının üzerinde bir şekilde 'Evet' dedi. Halk oylamasında emeği geçen sandık yönetimleri, sandık kurulu üyeleri, müşahitler, okul bina sorumluları, eski yöneticilerimize, STK’larımıza muhtarlarımıza, MHP, ve BBP’li kardeşlerimize, medya ve Adapazarlı hemşerileimize tek tek teşekkür ediyorum. Ülkemiz bundan sonra 2023 ve 2071 hedeflerine daha hızlı bir şekilde ilerleyecektir. Bizden sonra gelecek nesillerine daha güçlü bir Türkiye bırakmak için rehavete kapılmadan 2019 seçimleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz 'Durmak yok Yola devam'”

“Ülkemiz ilerlemeye devam edecektir”
İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın konuşmasının ardından Milletvekili Recep Uncuoğlu kürsüde vatandaşlara hitap etti. Milletvekili Uncuoğlu, “Milletimiz 16 Nisan’daki halk oylamasında yine sağduyulu bir karar verdi. Oynanan tüm oyunlara rağmen Ülkemiz istikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam edecektir” dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ise, “Tüm teşkilâtlarımıza ve halkımıza halkoylamasında verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum özellikle Adapazarı ilce teşkilatı olarak yapmış olduğumuz çalışmaları takdir ediyor çalışmalarınızda basarılar diliyorum” diyerek “Cumhurbaşkanlığı halk oylaması sürecinde ülkemiz daha güçlü bir şekilde çıkmıştır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Teşekkür belgesi verildi
Milletvekillerinin konuşmasının ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol faaliyet sunumlarını ve Halkoylamasıyla ilgili kısa değerlendirmelerini katılımcılarla paylaştılar.
Danışma Meclisinin sonunda 16 Nisan’daki halkoylamasındaki çalışmalarından dolayı İlçe Gençlik Kolları, İlçe Kadın Kolları ve Mahalle Temsilcileri Yaptıkları özverili çalışmalar dolayısı ile teşekkür belgesi verilerek ödüllendirildi.