Karasu Belediyesi eski Başkanı Ahmet Genç uzun süredir konuşulan Belediye Başkanlığı Adaylığı için ilk kez çok net konuştu; “Gönlümden milletvekilliği geçiyor. Adayımız kim olursa elini kaldırırım. Ama görevden de kaçmam”

Yeniden adaylık

Basın mensupları ile bir araya gelen ve tüm sorulara açık yüreklilikle cevap veren Karasu Belediyesi eski Başkanı Ahmet Genç, “Ben bu ilçede 10 yıl süre ile belediye başkanlığı yaptım. Yeniden aynı göreve talip olmayı kendimi tekrar etmek olarak görüyorum. Benim gönlümden milletvekilliği geçiyor. Ancak teşkilat ve halk bizim belediye başkan adayı olmamızı isterse ona da yapacak bir şeyimiz olmaz” dedi.

Kendisinin iyi bir AK Partili olduğunu söyleyen Genç, “Ben iyi bir AK Partiliyim. Şu ya da bu isim ayırmaksızın teşkilatımız kimi aday gösterirse hiç tereddüt etmeden onun elini kaldırırım. Bakın hiç kimseyi ayırmıyorum. Adayımız kim olursa olsun ben kendim adaymışım gibi çalışmalara başlayacağım ve belediyenin kazanılması için mücadele edeceğim. Bunu da buradan ilan ediyorum” şeklinde konuştu.