Ziyarette Çelik-İş Sendika Başkanı Rıfat Kurt ve Orman-İş Sendikası Bölge Müdürü Adem Öz de yer aldı.

Hizmet – İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir ile görüş alışverişinde bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, sendikal mücadele ve işçi haklarının korunmasında Türkiye'nin önde gelen sendikalarından Hak-iş’e bağlı Hizmet- İş’in önemli bir misyona sahip olduğunu belirtti.

Hacıeyüpoğlu, “Sayın Başkan Mesut Gökdemir ve yönetimi Sakarya’da temsil ettikleri kitleye yönelik bu zamana kadar önemli çalışmalarda bulundular. Kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi AK Parti 2002’de gerçekleştirdiği “Anadolu Devrimi” ile iktidara geldiği günden bu yana sendikal haklar konusunda bir çok adım attı. Bu haklar konusunda ki adımlarda halen atılmaya devam ediyor. Zaten vatandaşlarımızda yapılan çalışmaları görüyor ve biliyor. Milletvekili adayı gösterilmem ve seçilmem durumunda kendilerinin her zaman yanlarında olacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Sayın Başkana ve Yönetimine Sakarya için yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

recep_hacieyupoglu2-003.jpg

Hak-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir kendilerini ziyarete gelen Hacıeyüpoğluna teşekkür ederek “Yeni Dünya düzeninde bizim de Türkiye olarak yerimizi almamız lazım. Bizim sendika olarak beklentimiz ve isteğimiz seçimlerin barış ortamında ve kazasız belasız geçmesidir. Biz çalışmalarda STK’lara ve yeni yapılacak olan Anayasa’da düzenlemelere yer verilmesini istiyoruz. Milletvekilliği aday adaylığı sürecinde Avukat Recep Hacıeyüpoğlu’na başarılar diliyoruz, Allah yardımcısı olsun” diye konuştu.