Ak Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Anabilim Dalı Başkanı Dr. İsmail Gündoğdu, ilk olarak partisinin 5. Olağan Kongresine katıldı. Kongrenin ardından sırasıyla Erenler ve Serdivan İlçe Teşkilatlarının toplantılarına konuk olan Gündoğdu, burada Türkiye ve dünya gündemi hakkında fikir alış verişinde bulundu.

7 Şubat’ta yapılan Sakarya İl Kongresi’nde Başbakan Davutoğlu’nu karşılamak üzere Ak Parti Sapanca İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ve partililerle buluşan Gündoğdu, teşkilat önünde oluşturulan konvoyla Sakarya 5. Olağan Kongre’sinin yapılacağı Serdivan Kapalı Spor Salonu’ndaki yerini aldı. Gündoğdu, kongrenin vatana ve millete hayırlara vesile olmasını temenni etti.

ismail_gundogdu2.jpg

“Yeni Türkiye için üzerime düşen görevi yapmaya hazırım”

Kongre ardından ilçe teşkilatları ziyaretlerine kaldığı yerden devam eden Dr. Gündoğdu, Erenler İlçe Teşkilatında Ortadoğu politikaları hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Başbakanlıkla TİKA’nın ortaklaşa çalışması ile Yemen’de de bulunduğunu ve Arap baharını bizzat gördüğünü belirten Gündoğdu, Başbakan Davutoğlu ile Polonya-Türkiye ilişkilerinin 600. yıl dönemi etkinliklerine katıldığını kaydetti.

ismail_gundogdu3.jpg

Ak Parti’nin sloganı olan “Yeni Türkiye” için bir eğitimci olarak üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade eden Dr. İsmail Gündoğdu, doktorasını Osmanlı Hukuk Sistemi üzerine yaptığının altını çizdi ve yeni yazılacak olan Sivil Anayasaya büyük katkı yapabileceğini dile getirdi.

ismail_gundogdu4.jpg

Ak Parti Erenler İlçe Teşkilatı ziyareti sonrası Serdivan İlçe Teşkilatı’na da konuk olan Sakarya Ak Parti Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. İsmail Gündoğdu, kendini kısaca tanıttıktan sonra, “Yeni Türkiye” vurgusunu burada da ifade etti. Serdivan ve Erenler İlçe Teşkilatlarının kendisine gösterdiği sıcak ev sahipliği ve ilgisinden dolayı ilgiden memnun kaldığını belirten Gündoğdu, aynı zamanda Sakarya'da çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmelerde bulundu. Gündoğdu ayrıca, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Başkan yardımcısı Yusuf Özbay, ilçe başkanı İshak Sarı  ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’ı da makamında ziyaret etti. 

ismail_gundogdu5.jpg