AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Genel Merkez, Merkez Disiplin Kurulu üyesi Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Ziraat Odası ziyaretinde Oda Başkanı Erdinç Eryılmaz ve yönetimiyle Milletvekili Ayhan Sefer üstün istişarelerde bulundu. Kırımızı Et Üreticileri birliğini ziyaretinde Hasan Çakır İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı ve Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ü makamında ağırlayarak et üreticileriyle fikir alışverişinde bulunuldu.

“Ziyaretlerimize devam edeceğiz”

Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneğini (Yöçeyder) ziyaret eden İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Milletvekili Ayhan Sefer Üstün burada dernek başkanı Ali Türkoğlu’ndan dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ziyaret sırasında şunları söyledi “Türkiye Büyük Millet Meclisi 2 aylık bir araya girdi. Bizde bu zaman diliminde Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflarımızı ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet ederek onların taleplerini dinliyoruz. Meclis açılana kadar ilimizdeki çalışmalara milletvekilleri olarak devam edeceğiz. Durmak yok yola devam” dedi.

 

Vatandaşlar memnun

Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlar, Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’e ve İlçe Başkanı Mustafa Ak’a yoğun ilgi göstererek sorunlarını ve isteklerini dile belirterek, Milletvekillerinin ve İlçe Yöneticilerinin ulaşılabilir olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.