Danışma meclisi toplantısına Genel merkez MKYK üyesi Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Erkut Aşoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Erol aydın, il ve ilce yöneticileri belediye meclis üyeleri ve davetliler katılım sağladı. Büyük bir coşku ile gerçekleşen programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Mustafa Ak Afrin zaferine değinerek, “Çanakkale Zaferinin 103. yılında bizlere Afrin zaferini yaşatan ordumuza devletimize ve vatanımız uğuruna mücadele eden kahraman Mehmetçiğimize bir kez daha huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten o gün iki onuru mutluluğu birlikte yaşadık vatanımızı savunmak için canını feda eden bütün kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu mübarek üç ayları Allah Recep ve Şaban’ı bizlere mübarek kılsın ve bizleri ramazan ayına hayırlı bir şekilde ulaştırmayı nasip etsin” dedi.

56. DANIŞMA MECLİSİ

Başkan Ak, “Bildiğiniz gibi bu danışma meclisimiz sizlerle birlikte yaptığımız 56. Danışma Meclisi. Her toplantıda söylüyorum, ben her danışmada ilk danışma meclisi kadar heyecanlanıyorum. Çünkü sizin gibi gerçekten vefalı, cefakâr, fedakâr insanların huzuruna çıkıyorum. Bugüne kadar sizlerle birlikte çok güzel başarılara imza attık ve sizler her zaman bizlerin yanında olarak bizlere güç ve destek verdiniz. Bu akşam da bu güzel tabloyu oluşturduğunuz için ben hepinizi ayrı ayrı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ZORLU SÜREÇLER

“Bildiğiniz gibi çok zorlu süreçlerden geçtik. AK Parti iktidara geldiği 2001 yılından beri bu zorlu süreçleri ülkemiz adına hayırlara vesile kılarak güzel hizmetler yapmayı başardı. Sizler her zaman AK Parti’nin arkasında güçlü durmayı başardınız. Bugün Avrasya ve Marmara hayata geçmiş, Yavuz Sultan Selim Köprü’sü hayata geçmiş, Osman Gazi hayata geçmiş, bölünmüş yollar yapılmış ve aynı zamanda da havaalanı sayısı hızla artmıştır. Uluslararası 3 havalimanı inşaatı bitme aşamasına gelmiş ise üniversitelerimizin sayısı hızla artıyorsa okullarımız Fatih projesiyle okullarımız akıllı tahtalarla donanmışsa bunların hepsi ile sizin gurur duymanız gerekmektedir. Bunların hepsinde sizin imzalarınız var, çünkü sizler erdemli insanların bu ülkeye hizmet etmesine vesile oldunuz”.

HEDEF 2023

“ Son zamanlarda ülkemiz için yine kara propaganda yapanlar çoğaldı. Oyunlara asla gelmemeliyiz, varlığımızı korumanın yegâne şartı milli birlik ve beraberliğimizdir. 2023 Hedeflerimizi hayata geçirebilmemiz için 2019 seçimlerinde bundan önceki seçimlerde olduğu gibi başarılı bir şekilde oylarımızı artırarak sonuçlandırmalıyız Çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik yürek bırakmamalıyız.” dedi. 

Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, “AK Parti siyasetinin önemli gücü kadınlar olarak kongremizden sonra 84 mahallemizde çalışmalarımıza başladık. 2019’a giden bu kutlu yolda ana kademe ve gençlik kollarımızla birlikte ziyaretlerimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu dava samimiyetle koşma davasıdır. Dünyanın neresinde mazlum varsa onun yardımına koşma davasıdır. 2023 hedeflerimiz için çalışmalarımıza tüm gücümüz ile devam ediyoruz” dedi.

‘YA OLURUZ, YA ÖLÜRÜZ’

Gençlik Kolları Başkanı Harun Doğrusever, “Gençlik Kolları olarak 84 mahallemizde gençlerle buluşmalarımız devam ediyor. Şehitlerimiz için mahallelerimizde mevlit düzenleyen gençlerimize teşekkür ediyorum. Sınırlarımızda yaşananları görüyoruz, asla ama asla mazlumlara sırt çevirmiyoruz, çevirmeyeceğiz. Ya ölürüz ya oluruz. Biz bu yurdun bu ümmetin umuduyuz. Şehit olan Emniyet Kuvvetlerimize, Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah ordumuzu her daim muzaffer eylesin” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Askerlerimizin ve ülkemizin Allah yardımcısı olsun inşallah. Adapazarı Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm mahallerimizde eksikleri tespit ederek gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için uzman kişiler ile konferanslar düzenliyoruz” dedi.

PROJELER DEVAM EDİYOR

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Recep Uncuoğlu, “Çok önemli süreçlerden geçiyoruz. 16 yıldır milletimiz için fayda sağlayacak her türlü hizmeti gerçekleştirdik gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Her şey Türkiye için her şey milletimiz ülkemiz için biz dünyanın her yerinde mazlumun yanında olduk olmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanımız genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile önemli bir kongre sürecini çok güzel bir şekilde tamamladık,  yeni göreve gelen tüm kardeşlerimi Allah muvaffak eylesin. Kadınlarımızdan Allah razı olsun, gerçekten teşkilatlarımız tüm kademeleri ile çok çalışıyor.

11 Martta ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Sakarya’mıza teşrif ettiği il kongremizde ana kademelerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız bütün hassasiyetleri ile çok çalıştılar, bir kez daha kendilerine bu güzel tabloyu oluşturdukları için tüm Sakarya’mız adına teşekkür ediyorum. Şehrimizde önemli projeler var, Cumhurbaşkanımız da bu projelerin müjdesini Sakarya’mıza bizzat il kongremizde verdı. Milletvekilleri olarak da bizler tüm arkadaşlarımızla birlikte bu projelerin takibini yapıyoruz, Sakarya’mıza değer katmak için çalışıyoruz. 1000 yataklı şehir hastanesi için çalışmalara başladık, 250 yataklı kadın doğum hastanesinin çalışması devam ediyor. Ayrıca şehrimize Uygulamalı bilimler Üniversitesi kazandırma çalışmalarına da başladık. Karasu’da limanımız hayata geçti, demir yollarımız 3 otoyolumuz devam ediyor. Sakarya gelecek de Türkiye’nin yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor. BMC fabrikasının karasuda kurulacak olması Karasuya, Sakarya’ya ve Türkiye’ye farklı bir değer katacaktır. Savunma, sanayide, otomotivde attığımız adımlar ile büyümemiz hızla devam edecek Acarlar Longozunun rehabilitesi yeni tesisler ile çok farklı turistlik bir alana dönüştürülmesi için Orman ve Su İşleri Bakanlığımız çalışmalarını sürdürmektedir.  Sakarya’mızın her zaman yanında olduk olmaya devam ediyoruz halkımızın istekleri beklentilerini biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.