Işıksu’ya yoğun teveccüh 
Adapazarı Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, seçim çalışmalarına yüksek tempoda devam ediyor. Işıksu, Zirai Aletler Sanayi Sitesi, Süpürgeciler Sitesi, Milli Egemenlik, Fabrika ve Zübeyde Hanım Caddeleri ile Mercan Sokakta esnafla bir araya geldi; Çark Caddesi’nde gençlerle buluştu; Hacılar ve Bağlar mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.  Başkan Işıksu’ya AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç ve Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili ile Cumhur İttifakı teşkilat mensupları eşlik etti. 
Adapazari Hepimizin2

Hep birlikte daha güzel yarınlara
Programları değerlendiren Işıksu, “Tüm ziyaretlerimiz hamdolsun coşkulu geçiyor, teveccüh gösteren kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Adapazarı hepimizin. Durmadan her köşede çalışıp hizmet etmeye, Adapazarı'mızın daha güzel yarınları için hep birlikte gayret etmeye hazırız ve kararlıyız. Şehrin kalbi Adapazarı'mızın tarihi mirasını dikkate alarak mahallelerimizdeki hafızayı daha da canlandıran, mahallelerimizi yarınlara taşıyan çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz. Gönül belediyeciliğiyle toplumun tüm kesimlerine dokunan anlayışı hâkim kılmaya ve yeni nesillerimize şehir mimarisi daha estetik, tarihi mirasını gün yüzüne çıkarmayı sürdüren bir Adapazarı bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Adapazari Hepimizin3

“Çok çalışmaya devam”
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise “Mahallelerimizde Mutlu Işıksu Başkanımıza ve bizlere gösterilen ilgi ve teveccühe layık olma sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İnşallah seçimlerden hedeflediğimiz en yüksek oyu alarak Adapazarı’mızda AK Belediyecilik hizmetlerini sürdürmekte hazırız ve kararlıyız. Hep birlikte çok çalışmaya devam” diye konuştu. 

“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız” “Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”

Adapazari Hepimizin4

Adapazari Hepimizin5

Adapazari Hepimizin6

Adapazari Hepimizin8

Adapazari Hepimizin7