Vatandaşların sorunlarını AKP milletvekillerine aktaramadıkları ve sorunlarına muhatap bulamadıklarını şikayet etmesi üzerine Acartürk, gittikleri her yerde aynı şikayetlerle karşılaştıklarını söyledi. Acartürk, “Maalesef AKP milletvekilleri, Genel Başkanlarının emir ve talimatlarını dinlemekten, halkın sorunlarını dinlemeye vakit bulamamışlardır” diye konuştu.

“Kazanımlar yok oluyor”

Artık AKP’nin yandaş medyasını kullanarak seçimleri yönlendirme ve başarısızlıklarını örtme çabalarının sonuç vermeyeceğini vurgulayan Acartürk, “Kendilerini çok başarılı gösteriyorlar. Başarı oldukları tek bir nokta var. Ülkenin maddi ve manevi kazanımlarını yok etmek. Toplumun ezilen kesimini daha fazla ezmekte, yetimin hakkını yemekte, esnafa zulüm etmekte, zenginin parasına para katmakta, yandaş oluşturup onları trilyoner yapmakta çok başarılılar.  Kendilerinin sık sık yaptığı kıyaslama ile anlatacak olursak, milletimiz 79 yılda görmediği eziyeti, sıkıntıyı 13 yıllık AKP iktidarında görmüştür” dedi.

“Akyazı çok sıkıntılı”

Acartürk, Akyazı ve köylerinin AKP iktidarı döneminde, Hükümete verdiği desteğin karşılığını kesinlikle göremediğini ifade ederken, “Akyazı kan ağlıyor. Hükümete verdiği destekten bin pişman. Görünen o ki, Akyazı da karanını çoktan vermiş. Akyazı’nın da ilk tercihi MHP’dir” diye konuştu.

Büyük destek

MHP Milletvekili Adayı Alirıza Acartürk’ün Akyazı ziyaretine, MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Doğan Eroğlu, Eski İlçe Başkanı Ahmet Birinci, Eski İlçe İkinci Başkanı Enbiya Akçay ve çok sayıda partili de katıldı. 

ali_riza_acarturk2-003.jpg