Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ve yönetimi ile bir araya geldi. Serdivan İlçe Teşkilatı’nın 4. Olağan Kongresi’nin ardından İlçe Başkanı olan Burak Erken ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Toçoğlu, yenilenen ve güçlenen teşkilatlarla 2019’da Sakarya’da başarıyı yakalayacaklarını söyledi.

Genç ve dinamik bir ekibiz

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, “Kısa süre önce gerçekleştirdiğimiz kongrenin ardından yenilenen teşkilatımızla yola devam ediyoruz. 2019’da yapılacak olan seçimlerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Kongrenin ardından gençlik kollarımızda, kadın kollarımızda ve ana kademede çok genç ve dinamik bir ekip oluşturduk. İnşallah ilçemiz, ilimiz ve ülkemiz adına güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Önümüzde ki bu zorlu seçim sürecinden alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. İnanıyorum ki çok çalışıp seçim sürecini başarıyla atlatacağız” diye konuştu.

Uyum içerisinde çalışacağız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Öncelikle teşkilatımıza yeni dönemde başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar Serdivan İlçe Teşkilatımızla uyum içerisinde çalıştık. Bu uyumun yeni yönetimimizle de süreceğine inanıyorum. Ancak sizlerin göstereceği azim ve kararlılık da çok önemli. 2019 seçimlerinden başarı elde etmek için hep birlikte gayret göstermeliyiz” dedi.

Çok çalışmalıyız

Teşkilatlara destek olmaya devam edeceklerini aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, “Her zaman ifade ediyoruz; AK Parti teşkilatlarında siyaset yapmanın ayrı bir önemi vardır. Ancak diğer önemli olan hususta çalışmalarımızda göstereceğimiz gayrettir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi çok çalışmalıyız. Yorulmadan, yüksünmeden sahada olmalıyız. Belediyeler ve teşkilatlar olarak birbirimize destek olmalı, mevcut uyumumuzu her koşulda muhafaza etmeliyiz. Bizler ilçe teşkilatlarımıza her türlü desteği sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın” diye konuştu.