Derik Kaymakamı olarak görev yaptığı sırada Derik Belediyesi’ne “kayyum” olarak atanan Sakaryalı Muhammet Fatih Safitürk kahpe bir saldırı sonucu “şehit” oldu.
Memleket bir kahraman evladını daha kaybetti. Allah gani gani rahmet eylesin. Kederli ailesine de sabırlar versin.
Sakarya “Gaffar Okkan” gibi PKK’nın hain saldırısı sonucu “şehit” olan Muhammet Fatih Safitürk’ü hiçbir zaman unutmayacak…
Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. “Şehit” haberi Muhammet Fatih Safitürk’ün Sakarya’da ki evine ulaştığında yürekler dağlandı.
Gerçi sadece “şehidin” evi değil bütün Türkiye’nin içi yandı. Hepimizin yüreği böyle bir kahraman evladımızı kaybetmenin acısıyla kaplandı.
Geride bıraktığı ailesi, eşi ve çocuğunun yaşadıkları acıyı ise tarif etmek elbette mümkün değil…
Bu arada Muhammet Fatih Safitürk’ün “şehit” olduğu haberini alan baba Asım Safitürk’ün gösterdiği metaneti ise dosta düşmana ders niteliğindeydi.
Oğluyla gurur duyduğunu dile getiren baba Asım Safitürk; “Vatan uğruna ‘şehit’ olmaya ben de hazırım. Oğlumu şahadete ulaştıranları Allah’a havale ediyorum.
Vatan sağ olsun. Allah vatanımıza milletimize yardım eylesin. Allah terörü destekleyenlerin kendi başlarına bela etsin” diye konuştu…
Bu ülkede Asım Safitürk gibi babalar, Muhammet Fatih Safitürk gibi evlatlar olduğu müddetçe bu vatanı kimse parçalayamaz.
Bu ülkeye her ne yaparlarsa yapsınlar, nereden ve nasıl saldırırlarsa saldırsınlar karşılarında mutlaka bir Muhammet Fatih Safitürk bulacaklardır.
Hangi ülkeden, nereden, hangi “terör” örgütünden gelirse gelsin bir Muhammet Fatih Safitürk çıkıp bunlara hadlerini bildirecektir…
Bu millet daha dün yani “15 Temmuz’da” ülkesine göz diken “FETÖ’cülere” hiç beklemedikleri bir ders verdi.
Bu millet toplamda 250 şehit vererek “FETÖ’nün” o “haşhaşilerine” göğsünü hiç çekinmeden siper etti.
Ondan sonra da “FETÖ’nün” alçak “haşhaşileri” kendilerine kaçacak delik aradı. Yakalananlardan da hesabı soruluyor…
Evet, Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün “şehit” olduğu haberi hepimizi daha doğrusu tüm Türkiye’yi yasa boğdu.
Cumartesi günkü cenaze namazında Sakaryalılar “şehidine” sahip çıkarak Muhammet Fatih Safitürk’ü Arifiye Kalaycı’da toprağa verdi.
Netice itibariyle “şehidimizin ardından” daha yazacak çok şey olsa da inanın bazen olmuyor. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun…