Dişli gibi bir abimiz var

Açılışta konuşan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, amaçlarının Geyve’yi en iyi yerlere getirmek olduğunu belirterek, “Diğer ilçelere göre çok şanslıyız. Çünkü bizim 24 saat kapısını çalabileceğimiz bir Şaban Dişli gibi bir abimiz var. 3 dönem milletvekilimiz olan Şaban Dişli, ilçemizi yapılan yatırımlarda büyük katkı sağlamıştır. Bizim her zaman yanımızda olmuştur. Bugün ilçemizin neredeyse tamamının altyapısı yenilenmiştir. 16-17 ay boyunca kulaklarımızı çok çınlattınız, çile çektiniz ama bakın sorunsuz bir altyapıya kavuştuk. 3-5 ay sonra asfaltlama işlemleri de tamamlanınca pırıl pırıl bir Geyve olacak. Hepimiz rahat edeceğiz. Bu hizmetlerin gelmesinde büyük katkı sağlayan Şaban Dişliye teşekkür ediyorum. Bizde 1 Kasım seçimlerinde onun yanında olalım. Diğer ilçelerden daha yüksek oy çıkartalım” dedi.

“Sağlıkta önemli adımlar attık”

Tüm Türkiye’de sağlık adına çök önemli adımlar attıklarını belirterek konuşmasına başlayan Milletvekili adayı Şaban Dişli ise, “Bakın halk sağlığı merkezlerimiz var, toplum sağlığı merkezimiz var, hastanelerimiz var, araştırma hastanemiz var, şimdi bin yataklı şehir hastanemiz yapılacak. Biz göreve geldiğimizde Geyve Devlet Hastanemizde 1 doktor 3 tane hemşire merdivenin başında oturur beklerlerdi. Bugün Geyve Devlet Hastanemiz günde 600 poliklinik yapıyor. Depremden sonra güçlendirmesi yeterli olmayan Geyve Devlet Hastanemizin yerine hemen yanına yoğun bakımı bulunan, 40 yataklı yeni güzel bir hastane yapıyoruz” diye konuştu.

“Hizmet boynumuzun borcu”

Milletvekili adayı Dişli, kendisinin de Geyveli olduğunu hatırlatarak, “Ben buranın çocuğuyum. Burada doğdum, büyüdüm. Annemin, babamın mezarı az ileride. Dolayısıyla biz de burada defnedileceğiz. Buradaki büyüklerimizden hayır duası almak mecburiyetindeyiz. Onun için sizlere hizmet boynumuzun borcu. Biz hizmet için varız. Yeniden güçlü büyük Türkiye olabilmemiz için siyasi istikrarı yakalamamız lazım. Siyasi istikrar olmadan, ekonomik istikrar olmaz. İş adamı önünü görmez, yatırım yapmaz. Bu bir istikrar seferberliği, Türkiye’nin kurtuluş seferberliği olması lazım. Hangi parti olursa olsun başımızı iki elimizin arasına alıp, elimizi vicdanımıza koyup sandığa gitmemiz lazım” diye konuştu.