Sakarya Kamu Hastaneler Birliğine bağlı Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde hizmet alan vatandaşlar tarafından hazırlanan 2. Bahar şenliği programı TRSM bahçesinde yapıldı. Etkinliğe Sakarya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Sağlam, Sakarya İl Sağlık Müdürü Dr. Bilge Kağan Kaya, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yakup Tomak, Aksaray ve Derince TRSM’de hizmet alan vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program, selamlama konuşmaları ile devam etti. Burada kısa bir konuşma yapan Sakarya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hasan Sağlam, bahar şenliğinin bir sevgi ve şefkat alışverişi şenliği olduğunu söyledi. Sağlam, “Birçok yerde toplumun dışında tutulmaya çalışılan, ailenin içerisinde belki de bir tarafa itilebilen insanların aslında burada çok değerli olduklarını kendilerine de gösteriyoruz, toplumumuza da gösteriyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Aksaray Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde hizmet alan vatandaşlar tarafından hazırlanan tiyatro izleyicilere sunuldu. Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin müzik korosunun eserler seslendirmesinin ardından program sona erdi.