Hastanede gerçekleşen memnuniyet buluşmasına, Hendek İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Burcu Başaran Güngör, Hendek Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hasan Samet Güngör, Dr. Halil İbrahim Gökbulut ve İlçe Sağlık Müdürlüğünden Deniz De Asis ve Ebru Gürlü ile Hendek Fizik Tedavi Ünitesi sağlık çalışanları katıldı.

Tedavi gören hastanın memnuniyetini dile getirdiği programda, yaşamsal zorlukları ve engelleri olan bireylerin deşifre edilmeden yaşamlarını kolaylaştıracak uygulamaların hayata geçirilmesi ve empati duygularıyla gururlarını incitmeden sosyal hayata katılımının sağlanması konusunda çalışmalar yapılmasının önemi vurgulandı.

Sağlık kurumlarının sağlıklı ve konforlu yaşam alanlarıyla engellinin hayatını kolaylaştırıcı uygulamalara destek olmasının önemli olduğu ifade edilirken, toplumsal değer ve kabul görme noktasında kurumların eşgüdümlü olarak hizmet etmesinin en değerli hizmet olduğu kaydedildi. İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Burcu Başaran Güngör, emek veren ve görevini özveriyle gerçekleştiren sağlık çalışanlarına en değerli ödülün hasta memnuniyeti olduğunu dile getirerek, “Her zaman söylediğimiz gibi hepimiz birer engelli adayıyız. Engelleri duygu ve yürekten kaldırmakla başlayalım. Engelli vatandaşlarımızı bir güne sığdırmadan, her gün onların gözlerinde insan olmanın mutluluğunu hissedelim” diye konuştu.