Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’nde hasta yakınları tarafından iki röntgen teknisyeninin bıçaklanarak yaralanması sağlık camiasında büyük üzüntüyle karşılanırken, saldırıya maruz kalan röntgen teknisyenleri ve hastane yönetimine ziyaretler sürüyor. Olayın ardından saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek destek veren İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’nün ardından Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım başta olmak üzere, sağlık çalışanları, sendika yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yaşanan olayı kınadı.

Günümüzde halkın aldığı hizmetten memnun olmaması durumunda şikâyette bulunup hakkını arayacağı birçok imkan bulunduğu ifade eden, görevi hastaların sağlığına kavuşması için çalışmak olan sağlık personeline karşı sebebi ne olursa olsun yapılan saldırıların son bulmasını temenni eden ziyaretçiler, personele geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Hayal Uzelli Şimşek de ziyaretlerden dolayı personeli adına teşekkür ederek, “Bizler bu gibi talihsiz olaylarda halkımızın manevi desteğini yanımızda hissetmek isteriz. Bize göre insan öldürmeye teşebbüs göstermiş kişiler tarafından gerçekleştirilen bu olay çok ama çok daha vahim neticelenebilirdi. Allah’tan ucuz atlatıldı diyerek kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz. Olayla ilgili yargı sürecinin sonuna kadar takipçisiyiz. Bu olayı gerçekleştirenlerin en ağır cezayı almasını istiyoruz. Sayın İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Sayın Kaymakamımız Muhsin Çatmadım ve sendikalar ile sivil toplum kuruşlarımızın yöneticilerine, bizi yalnız bırakmayan ilçe sağlık müdürlerimize, başhekim arkadaşlarımıza, ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.