112’de görev yapan Doktor, ATT (Acil Tıp Teknisyeni) ve diğer personelle bir araya gelen Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Gününü de kutladı. Motivasyonun arttırılması, kaynaşma ve ortak sorunlarla ilgili fikir alış verişinin yapılması amacıyla gerçekleştirilen organizasyona, ilçelerde görev yapan 112 acil sağlık hizmetleri personeli de katıldı.
112 personelinin buluştuğu organizasyona, o sırada nöbette olmayan tüm personel katılım gösterdi. Öğütlü, tüm masaları dolaşarak personelle sohbet ederek dilek ve şikayetleri dinledi.


Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Öğütlü, "Sizlere minnettarım. Kar, çamur, tatil, bayram demeden 7/24 fedakarca görev yapan 112 acil sağlık hizmetlerinde çalışan tüm personele teşekkür ediyorum. Sizler, insanların en zor zamanlarında imdada yetişenlersiniz. İnsanların en acılı anlarında ilk gördükleri sizlersiniz. Dolayısıyla bu zor anlarda güler yüzle karşılanmanız mümkün değildir. Fakat bazen tek bir dua ve teşekkür sizin en büyük motivasyon kaynağınızdır. Herhangi bir yerde ambulans siren sesi duyduğumuz o anda, 112 personelimizin ambulansta yaşam mücadelesi veren hastaları bir an önce sağlığa kavuşturmak için ter döktüklerini, adeta zamanla yarıştıklarını unutmamak gerekir. Trafikte ambulansa yol vermek, 112 acil çağrı hatlarını gereksiz meşgul etmemek de hayat kurtarma yolunda olan sizlere en büyük yardımdır" dedi.


27 ASH İstasyonuyla halka hizmet sunduklarını hatırlatan Öğütlü, önümüzdeki günlerde merkezde 2, ilçelerde 2 olmak üzere 4 istasyonun ve yeni ambulansların da hizmete katılacağını söyledi.
Programın sonunda başarılı çalışmalarından dolayı tüm personeli temsilen İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Fatma Yılmaz'a, Öğütlü tarafından teşekkür belgesi verildi.