İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü başkanlığındaki toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Özcan Öktem de hazır bulundu. Kaynarca Devlet Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda kamuya bağlı tüm hastanelerin durum değerlendirilmesi yapılarak önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Genç ve dinamik bir kadro

Kaynarca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Rana Yolcu Beşler toplantıda yaptığı sunumda hastanenin mevcut hizmetleri ve geliştirilmesi düşünülen alanlarla ilgili bilgiler verdi.

Beşler, yeni binasıyla Eylül 2017’de hizmete başlayan Kaynarca Devlet Hastanesinde Dahiliye, Aile Hekimliği, Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ile Ağız ve Diş Sağlığı alanlarında bölge halkına hizmet verdiklerini dile getirdi. 15 yatak kapasitesiyle hizmet verilen hastanede tüm personelin uygun zamanlarda bir araya gelebileceği, çalışmalarla ilgili fikir alış verişlerinin yapılarak hoşça zaman geçirilebileceği bir sosyal alan oluşturduklarını da söyleyen Beşler, deneyimli, aynı zamanda genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını ifade etti.

Poliklinik hizmetleri artıyor

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü de yaptığı değerlendirmede, “hastanemizde hizmet veren tüm birimlerde cihaz ve teçhizat donanımının tam ve yeni olması, ilçede hizmet veren tek hastane olması, binada deprem güçlendirme, tadilat ve ek bina çalışmalarının kısa bir süre önce yapılmış olması, genel olarak randevu sürelerinin kısa olması ve tıbbi destek gerektiğinde Yenikent Devlet Hastanesine yakın mesafede olması artı bir önem arz ediyor. 2 Nisan’dan itibaren de hafta içi her gün Genel Cerrahi Polikliniği de hizmet vermeye başlayacak” İfadelerinde bulundu.