Hastaneye kazandırılan yeni cihazların ilçe halkının hizmetine sunulması dolayısıyla açılış töreni düzenlendi. Törene, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Safu, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sedat Aydın, hastaneye bağışta bulunan hayırsever işadamları, hastane yöneticileri ve çalışanlar ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başhekim Uzm. Dr. Aydın, hayırsever işadamlarına bağışlarından dolayı teşekkür etti. Hastaneye kazandırılan cihazların Hendek halkının daha kaliteli sağlık hizmeti alması açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Aydın “Hayırseverlerimizin hastanemizin eksiklerinin hızlı bir şekilde karşılanması konusunda gösterdikleri destek bizleri ziyadesiyle memnun etti” dedi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü de yaptığı konuşmada Hendek Devlet Hastanesinin 100 yatak kapasitesiyle ilçe hastaneleri arasında en büyük hastane olduğuna dikkat çekerek, “Hendek Devlet Hastanemizin gittikçe artan bir başarı grafiği var. Hendek’in mahalli ve mülki idare olarak el ele veren bir ilçe olduğu aşikar. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Hekim Yapı A.Ş. Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim ile efor cihazının alımında katkıda bulunan firmaların temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.