Genel Sekreter Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, eğitimlerini tamamlayan personele katılım belgelerini vererek sağlıkta profesyonel insan kaynağına büyük önem verdiklerini vurguladı. Sağlam, düzenlenen eğitimle kurum içi ve dışı iletişimde olumlu iletişim becerilerinin kazanılması, personelin özdeğer ve motivasyonunu arttırarak kuruma adaptasyonun sağlanması, iş yaşamı boyunca sürekli eğitimlerle bilgi ve becerilerini güncel tutan bir anlayışın artarak gelişmesini hedeflediklerini belirtti.

personele_egitim2.jpg

Genel Sekreterlik tıbbi, idari ve mali hizmetlerde görev yapan 12 personel “Resmi Yazışma kuralları ve tekniği, Evrak Kayıt, Arşiv, Takip ve Kurumlar arası işleyiş süreci, Çalışan Güvenliği ve Hakları Kurumsal Gelişim Eğitimleri (Hizmet kalitesi, ekip ruhu, protokol ve nezaket kuralları, telefonla konuşma, performans ve zaman yönetimi) Afet ve Olağanüstü Durum, Farkındalık Eğitimleri, İş risk ve Kazalarından Korunma, Enfeksiyon Kontrolü Kurumsal Vizyon ve Misyon, sorumluluk alanları ve görev tanımları konularında eğitim aldı.

Eğitimler, Genel Sekreterlik eğitimcileri Yasemin Danış, Abdülmelik Yavuz, Deniz Deasis, Ayşe Ortalı, Hanife Korkut, Gökhan Özmen ve Harun Makarç tarafından verilirken, eğitimlerin devam edeceği bildirildi.