Geyve Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Semih Songür ile hastane yöneticileri ve eğitim veren ebeler tarafından anne adaylarına katılım belgeleri verilirken, Gebe Eğitim Sınıfında anne adaylarına gebelik, doğum ve yenidoğan bakımı ile ilgili bilgi ve beceri gereksinimlerini karşılamak amacıyla birçok eğitim veriliyor.

Annelerin mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gebelik ve doğum süreci yaşamasını sağlamak için verilen eğitimlerin “Sağlıklı Anne, Sağlıklı Bebek” sloganıyla hayata geçirildiğini dile getiren Başhekim Songür, “Eğitim alan anne adayları öğrendikleri yararlı bilgiler sayesinde sağlıklı ve rahat bir gebelik dönemi yaşıyor. Doğum sonrası kendilerine ve bebeklerine nasıl bakacaklarını, beslenmelerine ilişkin detayları burada konusunda uzman ebe arkadaşlarımızdan öğreniyorlar. Doğum öncesi ve doğum sonrası birçok yararlı bilginin verildiği Gebe Eğitim Sınıfımızdan anne adaylarımız ücretsiz bir şekilde kayıt yaptırıp faydalanabiliyor” dedi.

Eğitimlerden son derece memnun kaldıklarını dile getiren anne adayları da ilgi ve desteklerinden dolayı Başhekim Uz. Dr. Semih Songür ile eğitim veren ebelere teşekkür etti.