Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Toyota-sa Acil Yardım Hastanesi’ni ziyaret etti.  Hastane Başhekimi Opr. Dr. Turgay Şimşek, Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Bektaş, İdari Mali İşler Müdürü Ahmet Kemiksizoğlu ile birlikte polikliniklerde inceleme yapan Sağlam, hastanede hizmet veren hekimler ve sağlık personelinin yanı sıra hastalarla da sohbet etti. Vatandaşa sunulan sağlık hizmetindeki kaliteyi artırmak adına yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Doç. Dr. Sağlam, hastanede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de bilgi aldı.

Hasta memnuniyeti

Servislerde yatan hastaları da ziyaret eden Sağlam, “Vatandaşımızın hastanelerimizde en iyi şekilde hizmet alabilmesi için hastane yöneticilerimizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hastanelerimizin fiziki eksikliklerini tamamlamak adına kaynaklar çerçevesinde gereken ihtiyaçları karşılıyoruz. Bizim için hastanelerimizde sağlık hizmeti alan hastalarımızın memnuniyeti çok önemli. Bu anlayış ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

Genel Sekreter Sağlam’a hastanede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başhekim Opr. Dr. Turgay Şimşek ise, yaptıkları çalışmalarla daha önce kullanılmayan bazı alanları da kullanıma açtıklarını dile getirerek, servislerde yatak sayısını artırdıklarını kaydetti.


Yeni düzenlemeler

Hastane içerisinde sağlık hizmeti alacak hastalar ve yakınlarının beklemesi için yeni bir düzenleme ile modern bir bekleme salonu oluşturdukların dile getiren Başhekim Şimşek, “Binamızı en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. İdari hizmetlerimizin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesinin yanında tüm çabamız hastanemize gelen vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti verebilmek” dedi.

Genel Sekreter Doç. Dr. Sağlam, yoğun bakım servisi ve acil servisin ardından hastane bahçesinde bulunan binada yeniden dizayn edilen arşiv bölümünü de gezerek incelemelerde bulundu.